fbpx

Vinnerne av årets sommerbil – les om opplevelsen!

11.09.2020

Det var med tungt hjerte vi måtte avlyse Elvefestivalen grunnet COVID-19, og i samarbeid med DNB og Bilia Drammen ønsket vi å gi noe tilbake til våre kjære gjester – og spesielt til de som kunne trengt en velfortjent oppløftning i hverdagen! Derfor dro vi i gang en konkurranse før sommerferien, hvor én heldig familie fikk muligheten til å reise på Norgesferie, i en splitter ny Volvo V90, i hele 2 uker.

Vi i Elvefestivalen har lest gjennom mange sterke, og gripende historier fra familie og venner landet rundt. Vi mottok overveldende mange bidrag og nominasjoner – og trakk til slutt Lisbeth Pedersen og hennes familie på fem som de heldige vinnerne av feriebilen, i tillegg til dagsbilletter til Kongeparken i Stavanger. Lisbeth jobber til daglig som sykepleier ved Vestfold sykehus. Hun og storfamilien har alltid ønsket å dra på Norgesferie, men på grunn av ødelagt bil var det umulig å realisere den drømmen – helt til hun ble valgt av oss i Elvefestivalen!

Sommeren er offisielt over, men det er lov å drømme tilbake til ferien som kom og gikk. En av de beste måtene å oppleve Norges kyst, skog og høyfjell er antakelig med bil. Vi har satt oss ned med Lisbeth for å mimre litt om opplevelsen deres – som også er vel dokumentert med flotte bilder underveis.

God lesning!

*

Hvordan var det å dra på ferie i splitter ny bil? Hvordan var kjøreopplevelsen?

Vi elsket å kjøre ny Volvo på tur i Norge. Kjørecomfort og sikkerhet var helt tipp topp. Å kjøre bil langs veier i Norge man ikke er kjent er veldig ålreit.

Hvordan var det å reise på Norgestur med barna? Vil du anbefale andre barnefamilier å oppleve Norge med bil?

Jeg vokste opp med bilferie i eget land da jeg var liten, og det er en tradisjon jeg gladelig viderefører til mine barn.

Hvilke stopper hadde dere på Norgesbesøket?  

Vi kjørte fra Vestfold, via Kristiansand, Stavanger og Bergen, og hjem over Geilo og Hallingdal.

I Stavanger var vi innom Kongeparken i to dager, vi var jo så heldig å vinne billetter til en dag i parken! Det var kjempegøy og en opplevelse barna satte stor pris på.

Vi sov i telt store deler av ferien og det er veldig gøy med barn. Vi hadde sene kvelder, det hører med til ferie.

I Bergen fikk vi sett Fløyen og gått langs brygga og spist churros.

Til slutt, hvordan vil du beskrive de 2 ukene du og familien har hatt i sommer?

Å feriere i eget land kommer vi til å gjøre i mange år fremover, det at vi var så heldig å få kjøre en splitter ny bil var jo selvfølgelig en drøm som gikk i oppfyllelse!


 

Borestranda på Jæren

Camping i Kristiansand

Kongeparken

Den flotte feriebilen – en splitter ny Volvo V90 

Fløyen i Bergen og Vøringfossen

Minner for livet ❤️