fbpx

Vinn Billetter til Elvefestivalen 2019!

16.08.2019

Vinn Billetter til Elvefestivalen 2019!

Elvefestivalen inviterer publikum til en litt annerledes konkurranse. Alt du trenger å gjøre er å dele et bilde av deg selv på Instagram med: #JegErDrammen, og en beskrivelse av hva Drammen betyr for deg. Alle som deltar i konkurransen er med i trekningene.

Med #JegErDrammen håper vi å bygge opp under en Drammen-identitet som viser frem byens mangfold. Drammen er en sammensatt by. Drammens historie forteller om 1300-tallets hollandske skippere, som seilte inn fjorden på jakt etter tømmer. Bønder trakk ned mot fjorden og her etablerte de seg i små selvbygde buer for å drive handel.

Inspirert av den verdensomspennende internettsuksessen «Humans of New York», der folk deler hverdagsglimt og lar seg portrettere, har Elvefestivalen gått rundt i Drammens gater. #JegErDrammen, er et prosjekt som ble startet i august 2019. Vi skal portrettere personer, historiske karakterer og artister med tilhørighet til Drammen by. Med denne kampanjen ønsker vi å fokusere på samhold, tilhørighet og det som vi alle har til felles, kjærlighet for Drammen.

 Hjertet av byens handelsstrøk ligger i dag i området rundt Bragernes torg, og en rusletur her og i tilliggende gågater vil vise deg et åpent og levende bysentrum. Kampanjen #JegErDrammen viser frem byen vår gjennom menneskene som bor der. Vi ønsker å vise frem byens mangfold, både i fortid og i nåtid. Drammen er for alle.

Elvefestivalen er årets store høydepunkt i Drammen. Dette er festivalhelgen hvor hele byen pulserer av liv og feststemte mennesker. På Gamle Kirkeplass arrangeres konserter med både store nasjonale og internasjonale artister. Det er lett å nyte festivallivet når elvebredden, byens hjerte, blir fylt med spennende boder og eventyrlige opplevelser, vannaktiviteter, tivoli og konserter.

Kampanjen #JegErDrammen skal bidra til å markere Drammen som en aktiv kulturby gjennom samarbeid med Magasinet Drammen.

Vi ønsker alle lykke til i konkurransen før vi igjen sees på Gamle Kirkeplass.