fbpx

Velkommen til tidenes folkefest i Drammen

15.08.2019

Velkommen til tidenes folkefest i Drammen

Store artistnavn, tivoli, mattelt, salgsboder og stands er atter en gang på plass i Drammen sentrum når Elvefestivalen går av stabelen 23-25. august 2019. Slikt blir det folkefest av.

Hvert eneste år tar vi av oss hatten for den innsatsen som lag, foreninger og frivillige gjør for festivalen vår. Vi skaper tidenes folkefest i sentrum. Det har skjedd mye positivt de siste årene og nylig ble Drammen kåret årets kulturkommune. Drammenser brystet svulmer med tanke på hva vi får til sammen.

Elvefestivalen gir næring til bypatriotisme og i tillegg er dette fantastiske arrangementet med å sette Drammen på Norgeskartet på en positiv måte. Sammen skaper vi sensommerens beste festival.

 Drammen i vårt hjerte

 Ikke bare er det meldt strålende vær, så har du ikke tatt på deg festivalhumøret og kommet deg ut, er tiden inne nå. Elvefestivalen er viktig for oss i Drammen for den skaper samhold. Det er to folkefester i Drammen. Den ene er 17. mai, den andre er Elvefestivalen. Begge gir oss noe å glede seg til hvert eneste år og Elvefestivalen arrangementet er til stor fryd for familiens små og store.

Ingen festivaler blir helt fullkomment uten innslag av boder og stands. Fra Drammen park og langs Øvre og Nedre Torggate står de plassert på rad og rekke. Her har sportsklubber, mat- og salgsboder, politiske partier, organisasjoner og mange andre interessenter tilhold for helgen. Alt ligger dermed til rette for en flott festivalhelg.

For full oversikt av alt som skjer av fest og liv kan du sjekke ut programmet HER.

Velkommen til sensommerens vakreste eventyr!