Tusen takk for nok en fantastisk folkefest Drammen!

27.08.2018

Da var Elvefestivalen i Drammen ferdig for denne gang! Med et tidvis fantastisk vær fikk vi fire deilige sensommerdager over hele den fine byen vår.

I parken har både store og små kost seg med adrenalinkick og magesug på Lunds Tivoli inn mot natten! Under «Allsang på torget» ble Bragernes Torg forvandlet til et eneste stort kor, før tusenvis av festglade mennesker danset seg inn i de sene nattetimer under måneskinnet.

Retrobonanza har blitt en aldri så liten tradisjon og igjen var det en kjempesuskess for de fremmøtte. Bondens Marked bød på kortreiste fristelser og hjemmelaget mat fra en rekke av Norges aller beste matleverandører og speidern tok i mot nye potensielle medlemmer både fredag og lørdag.

Tradisjonen tro var det duket for en rekke storslåtte konserter på Gamle Kirkeplass på fredag og lørdag. 10 artister tok turen til årets Elvefestival og terningkastene taler for seg selv. Årets festival var simpelthen unik og stemningen, konsertene og publikum var helt spesielle! På tross av noen korte regnbyger lot ikke publikum seg stoppe og dansen utover lørdagskvelden tok fullstendig av under Madcon og Nico & Vinz.

Årets Elvevill, av og for ungdom, ble nok en suksess og sørget for at tusenvis av festivalglade ungdommer koste seg på Union Scene. Arif leverte tidenes show for ungdommen som var samlet foran scenekanten.

Uten de fantastiske frivillige på Elvefestivalen hadde det ikke vært noe festival. De har stått på som ekte Elvehelte og sørget for at gjestene våre har fått en fantastisk festivalopplevelse. Ydmykt ønsker vi å takke alle som stilte opp! Maken til fine og flinke folk skal man lete lenge etter.

Til slutt – vi ønsker å takke hele Drammen by for at dere lot oss være med å stelle i stand en av Norges aller største byfester. Takk til alle dere som kom! Sammen lagde vi en helg som ingen vil glemme.

Følg med fremover for spennende nyheter om Elvefestivalen 2019! Få oppdateringer og nyheter på vår Facebook-side eller Instagram.

Vi sees neste år!