fbpx

TUSEN TAKK FOR TIDENES FOLKEFEST DRAMMEN!

25.08.2019

Da var Elvefestivalen over for denne gang! I strålende solskinn fikk vi tre deilige sensommerdager i den fine byen vår. Rekordbesøk på Gamle Kirkeplass og lek og smil så langt øyet kan se i hele byen – Vi gleder oss allerede til neste år!

I parken har både store og små kost seg med adrenalinkick og churros på Lunds Tivoli! Bragernes Torg har hatt et rikt program med alt fra gospel til myk gitar der tusenvis av festglade mennesker danset seg inn i de sene nattetimer.

Bondens Marked bød på kortreiste fristelser og hjemmelaget mat fra en rekke av Norges aller beste matleverandører og Union Brygge holdt koken med Djs, badstue og bokbyttemarked.

Årets festival var virkelig magisk og stemningen, konsertene og publikum var helt spesielle! Tradisjonen tro var det duket for en rekke storslåtte konserter på Gamle Kirkeplass på fredag og lørdag. 11 artister tok turen til årets Elvefestival og terningkastene taler for seg selv med gode terningkast. Fredagen avsluttet Donkeyboy festen og utover lørdagskvelden tok det fullstendig av under Tinie Tempah.

Årets Elvevill, av og for ungdom, ble det nok en suksess, med flott område og skikkelig kruttstemming. Flinke folk på scenen og et fantastisk engasjement fra arrangørene.

En stor takk rettes mot våre fantastiske frivillige. Uten dere hadde Elvefestivalen ikke vært noe festival. Det er en grunn til at vi kaller dere Elvehelter. Tusen millioner takk til alle som jobbet og stod på! Dere er selve limet i denne folkefesten!

Takk til alle dere som kom! Sammen lagde vi en helg som ingen vil glemme.

Følg med fremover for spennende nyheter om Elvefestivalen 2020! Få oppdateringer og nyheter på vår Facebook-side eller Instagram.

Kjære Drammen! Vi sees neste år!