fbpx

TRE AV NORGES MEST UNIKE LIVEARTISTER TIL ELVEFESTIVALEN

26.04.2019

Alle gode ting er tre sies det, og når OnklP, Julie Bergan og Kjartan Lauritzen i dag slippes som en del av programmet til Elvefestivalen i Drammen bekreftes dette så til de grader! Det er tre fantastiske artister vi har i vente på Gamle Kirkeplass lørdag 24. august.

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP – har i 15 år levert låter hele Norge fester, gråter og ler til. OnklP vokste opp i den gamle OL-byen Lillehammer og fikk i ung alder en stor interesse for rap. Da han gikk på ungdomsskolen gjorde han skriften sin uforståelig slik at lærerne hans ikke så at han skrev musikktekst i skoletimene – dermed fikk han utfolde seg og bli til den prisvinnende tekstforfatteren han er i dag. 

OnklP er kjent fra duoen Jaa9&OnklP og sammen med deler av Oslo Ess ga han oss OnklP & De Fjerne Slektningene. Men nå er han endelig klar for sitt andre soloalbum.  

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å by på. Med sin energiske personlighet, kraftfulle vokal og livlige sceneshow har hun berg(an)tatt inn- og utland. Etter slippet av debutalbumet “Turn on the Lights” i 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Det var en skikkelig triumf av en plate, som for alvor beviste at Julie Bergan er en av de aller mest talentfulle artistene her til lands. I år slapp hun sin nye singel «STFU» – en eksplosiv låt, akkurat som artisten selv.

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rap-teknisk talent, la grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av Norges mest populære artister uten noe major label i ryggen.

Nå headliner han noen av Norges største festivaler, og det er ikke uten grunn. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv og skaper en unik kontakt med publikum!

Elvefestivalen er en unik opplevelse og ingenting kan måle seg med folkefesten, stemmingen og hvor vakker Drammen er når byen viser seg fra sin beste side.

Velkommen til Elvefestivalen 2019!