fbpx

Tom Mathisen & Herodes Falsk til Elvefestivalen

19.03.2018

HISTORISK COMEBACK TIL DRAMMEN!

Det er med stor glede og stolthet vi endelig kan slippe nyheten om at Tom Mathisen & Herodes Falsk tar turen til årets Elvefestival!

For første gang siden 2006 opptrer Falsk og Mathisen sammen, og for mange er dette et etterlengtet comeback!

Det har lenge vært en drøm å få disse legendene sammen på scenen igjen. I august blir drømmen realitet, i Drammen, på Elvefestivalen.

Tom Mathisen & Herodes Falsk har holdt på siden 1976, og hitene har kommet på løpende bånd.

Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste, og lørdag 25. august står de på scenen på Gamle Kirkeplass.

Da stiller Falsk og Mathisen med landets beste musikere i bandet, og de lover alle Elvefestivalens gjester en stor fest med de største hitene fra Prima Vera og Falsk&Mathisen.

Dette blir en stor hyllest av Falsk&Mathisen, av byen og av festivalen!

Og som Herodes Falsk selv sier det:

Det er stor stas å få spille på Elvefestivalen. Ikke bare fordi jeg er født og oppvokst i Drammen, men også fordi byen har fått en så flott festival. Tom og jeg har ikke hatt noen planer om å opptre igjen, men dette tilbudet var så spesielt og moro at det kunne vi ikke la gå fra oss. Noe annet er at det var i Drammen alt startet med Prima Vera. Den aller første opptreden med Prima Vera var på Hawk Club i Drammen. Det var før vi hadde utgitt plate og vi hadde grønne, gjennomsiktige damestrømpebukser som Ikke skjulte noen ting. Garantert IKKE underbuksehumor! Men det må ha vært god reklame, for bare året etter var vi Norges mest populære gruppe.

Det at Falsk&Mathisen gjenforenes i Drammen føles også riktig fordi de fleste albumene ble innspilt i huset mitt på Tangen. Sammen med Marius Müller hadde vi i mange år studio i Kirkebakken. Der både skrev vi og spilte inn mange plater og hadde studiokantine på Cafe Picasso. Enkelte dager var vi mer i kantina enn i studio. Marius Müller var vår orkesterleder, men dessverre kan han ikke være med oss til Drammen denne gangen. Så for å hedre hans minne har vi med oss absolutt det beste av norske musikere til Elvefestivalen. Vi kan love mye moro og en herlig blanding av de beste låtene fra både Prima Vera og Tom Mathisen & Herodes Falsk.

Eksklusivt forsalg er i gang nå – ikke gå glipp av denne unike muligheten!

Billetter sikrer du deg HER.