fbpx

Tinie Tempah og Benjamin Ingrosso er bekreftet til Elvefestivalen 2019!

28.06.2019

To internasjonale stjerner kommer til Drammen i August!

Det er ikke rent lite stolte vi kan presentere en av urban-sjangerens aller største stjerner til Drammen i August! Som en gjenganger på de internasjonale hitlistene har han etablert seg som en av verdens største i sin sjanger.

Tinie har nemlig vært en fast gjenganger på toppen av de britiske hitlistene helt siden debuten, og er en høyt respektert artist med beina (for det meste) godt plantet på jorden.

Men det er ikke bare britene som elsker han. Han har tatt musikkbransjen med storm, og har en stor lojal fanskare verden over. Sommeren 2013 var Tinie med på å avslutte de Olympiske Leker i hjembyen London. På Senkveld med Thomas og Harald beskrev han dette som sin beste konsert noensinne.

Det er ingen tvil om at Tinie Tempah er et av de største talentene som har kommet fra England de siste årene, og det har kokt de få gangene han har kommet hit til lands! Vi vet at når “Pass Out” spilles for fulle mugger på Parkscenen er det INGEN som står stille. Og hvem får vel ikke lyst til å ta en slurk rett fra flaska når man hører “Drinking from The Bottle” i samarbeid med Calvin Harris? Tinies smittende blanding av pop, hiphop, house og grime er like uimotståelig fra scenekanten og er stedet der stilikonet og entertaineren Tinie Tempah virkelig kommer til sin rett.

Etter å ha danset seg hele veien til 2018 Eurovision-finalen, er Benjamin Ingrosso klar til å nå nye høyder. Ofte kalt “The European Justin Bieber“, har Ingrosso vært under medienes øyne siden han var barn: fra realityTV og musikaler til prestisjefylte musikkonkurranser som Sveriges årlige, Melodifestivalen. Men nå vil han vise alle at hans egen musikk er det han burde bli gjenkjent for. 

Ingrosso-familien har gjort mer enn sitt for å sette preg på både svenske og internasjonale hit-lister. Benjamin er nevø av Sebastian Ingrosso i legendariske Swedish House Mafia, og barnebarnet til Vito Ingrosso, som i sin tid introduserte Sverige for elektronisk musikk. Mamma er dessuten den ikke ukjente sangeren Pernilla Wahlgren, så det er ikke genene det skal stå på. 

De to lørdags-artistene fullfører med det, årets program!