Strålende festivalanmeldelser av årets konserter.

26.08.2018

Etter to dager med 10 artister på scenekanten og en rekke strålende konserter, taler terningkastene for seg selv. Artistene på Elvefestivalen 2018 leverte musikkopplevelser som imponerte og engasjerte både publikum og kritikerne.

Nå er en rekke sterke festivalanmeldelser fra Drammens Tidende av blant annet Falsk & Mathisen, Madcon, Bjørn Eidsvåg, Nico & Vinz, Stein Torleif Bjella, Wulf/Stenseng og Sivert Høyem ute.

Kritikerne sa seg enige etter de sterke konsertopplevelsene på årets Elvefestival og både femmere og seksere ble rullet ut på terningene.

«Når Sivert kler sine mer tradisjonelle klassikere, som poplåta «Majesty», med (…) energi og sparket den rundt med et band som var utrolig stramt, mørkt og tøft, så er gamle Madrugada-fans som meg i himmelen. Jeg hadde ventet meg en koselig og trivelig konsert, men fikk et ballespark!»
Sivert Høyem – terningkast seks

«Til dundrende rytmer av Steppenwolfs «Born to be wild» entret en opplagt og rett og slett scene-kåt Herodes Falsk scenen, før han introduserte sin mangeårige makker Tom Mathisen som dro oss gjennom en rekke av kultklassikerne som de lagde på utallige musikalske humoralbum på 80-tallet og utover noe på 90-tallet. Og publikum de kunne tekstene like godt som Tom Mathisen.»
Tom Mathisen & Herodes Falsk – terningkast fem

«Avslutningen på Gamle Kirkeplass var en energibombe av dans, glede og musikkutfoldelse – både på og foran scenen. Det er ingen overdrivelse å si at det kokte i mer eller mindre avanserte dansemoves der ute, og at stemningen mellom Nico & Vinz og publikum var mer enn hjertelig.»
Nico & Vinz – terningkast seks

 

Tusen takk for at dere ble med å lage årets Elvefestival til TIDENES vakreste eventyr.

Folkefesten fortsetter i dag, se hele programmet her.

Les mer om anmeldelsene her.