Sivert Høyem og Lucky Lips til Elvefestivalen!

29.05.2018

Drammen, er dere klare for lanseringen av enda flere unike konsertopplevelser på Elvefestivalen?

Rockeartisten Sivert Høyem og det norske countrybandet Lucky Lips tar turen til Gamle Kirkeplass, fredag 24. august, for å gi oss gåsehud med sine særegne stemmer!

Den tidligere Madrugada-vokalisten, Sivert Høyem, har siden debuten i 1999 sanket inn flere Spellemannspriser, turnert både Norge og Europa rundt, og samlet seg en stor fanskare på tvers av landegrenser. Siden bandets oppløsning i 2008 har han som soloartist spredt glede med sju album og flere solide singler. Med deilige låter fra en rik og innholdsrik katalog, og med et solid band i ryggen, blir det garantert god stemning når Sivert Høyem kommer til Gamle Kirkeplass i Drammen. Gjør deg klar for en varm og melankolsk konsertopplevelse!

Det norske countrybandet Lucky Lips er noe av det mest spennende du kan se på en scene i år! De har turnert innland og utkant i Norge i ni år, spilt inn plate i en garage utenfor Austin, TX og er det eneste norske bandet som har vunnet #1 European Bluegrass Award (2011). Vokalist Malin Pettersen og bandet byr på western swing og countryrock på sitt beste, og det blir vanskelig å holde rockefoten i ro når de inntar scenen på Gamle Kirkeplass, fredag 24. august.

I morgen slipper vi enda en artist til Elvefestivalen – følg med!

Sikre deg dine billetter her!