fbpx

Programmet er komplett!

28.06.2019

Årets program er klart! 

Alle artister er lansert og har inntatt sin plass på årets festivalplakat – og vi er ikke så rent lite stolte av å presentere den fullstendige lineupen til Elvefestivalen 2019:

FREDAG

Lind + Nilsen + Fuentes + Holm – fredag 23. august

Ti år etter braksuksessen med utsolgte turneer og Spellemannspris gjør gutta et spektakulært comeback! Vi gleder oss til en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – og en rekke av folkekjære og tidløse sanger. Det loves klassikere fra de forrige albumene og mange nye låter på repertoaret når våre fire favoritter inntar Gamle Kirkeplass.

Di Derre – fredag 23. august

Deilige slagere som «Jenter», «Rumba med Gunn (1-2-3)» og «Syk» preget 90-tallet for mange av oss. Og nå er den norske poppen endelig på vei tilbake. Høy allsangfaktor og mimring står på menyen!

Donkeyboy – fredag 23. august

Sammen for Drammen! Bandet som leverer leken kvalitet år etter år er ute med ny singel, og vi kan nesten ikke vente med å ønske dem velkommen hjem!

Staut – fredag 23. august

Gjengen fra Valdres har blitt en av de absolutt ledende i sin sjanger. Både Aftenposten og Dagbladet kalte det siste albumet “Makalaus” for ‘feiende flott folkrock’ og trillet femmere i fleng.

Minor Majority – fredag 23. august

Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «She Gave Me Away» og ikke minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første tiåret i det nye millenniet musikalsk her til lands.

 

LØRDAG

Tinie Tempah – lørdag 24. august 

En av verdesn største urban-stjerner kommer til Drammen! Per dags dato er britiske Tinie Tempah en av verdens største stjerner og har hatt en eventyrlig global suksess siden debuten i 2005.

Onkl P – lørdag 24. august 

Med låter som har fått Norge til å feste, le og gråte i 15 år, overtar endelig Onkl P overtar scenen på Gamle Kirkeplass. Garantert en unik konsertopplevelse!

Julie Bergan – lørdag 24. august

Kraftfull vokal, eksplosive liveshow og konserter verden over – det er duket for noe av det fresheste norsk musikk har å by på!

Benjamin Ingrosso – lørdag 24. august 

Etter å ha danset seg hele veien til 2018 Eurovision-finalen, er Benjamin Ingrosso klar til å nå nye høyder. Ofte kalt “The European Justin Bieber».

Freddy Kalas – lørdag 24. august 

Drammens store sønn Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm! Med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter garanterer han god stemning under Elvefestivalen 2019.

Kjartan Lauritzen – lørdag 24. august 

Med sitt gledesspredende, breie sognemål har han tatt landet med storm. Nå er han klar for å erobre Elvefestivalen!