fbpx

Programmet er komplett!

07.06.2018

Bare det beste er godt nok for den BESTE festivalen i Norges vakreste by.

Vi er stolte av å presentere et variert og spennende program til Gamle Kirkeplass i år.

Gamle nasjonalskatter, verdenskjente musikere og fantastiske nykommere kommer for å gi dere en uforglemmelig musikkopplevelse på Elvefestivalen 24.-25. august. Billetter til sommerens vakreste eventyr kan kjøpes her.

Fredag 24. august:

Susanne Sundfør tar turen til Gamle Kirkeplass med sin usedvanlig vakre stemmeprakt! Smart og elegant pop, toppet med et fortryllende piano- og gitarspill gir gåsehudgaranti når hun inntar scenen på fredag.

I tillegg er det garantert god stemning når rockeartisten Sivert Høyem inntar scenen. Med flere Spellemannspriser bak seg, samt et flertall turneer både i Norge og ellers i Europa, anbefales det på det sterkeste å få med seg opptreden hans!

Soul-kongen Jarle Bernhoft og bandet hans, The Fashion Bruises, byr på en musikalsk festaften når han tar scenen på Gamle Kirkeplass på fredagen. Utsolgte turnéer og solide kritikere vitner om at Bernhoft er noe som MÅ oppleves live, noe du vil ha muligheten til på fredag.

Postgirobygget er en nasjonalskatt som byr på glede, nostalgi og idyll under enhver opptreden. Med over 20 års fantastisk historie bak seg, er det ikke rart at folk strømmer til for å se dem live. Fredag 24. august har dere muligheten!

Lucky Lips, et norsk countryband som utforsker amerikanske tradisjoner gjennom nordiske øyne og øre, kommer for å lage liv på Elvefestivalen. Med en #1 European Bluegrass Award i beltet har de mye å tilby når de spiller på fredag!

Lørdag 25. august

Duoen Nico & Vinz tar en pause fra livet i Los Angeles for å levere en fullpakket musikkopplevelse på Elvefestivalen! Gutta har tatt USA med storm og har blant annet samarbeidet med superstjerner som Bebe Rexha og Kid Ink. De har opptrådt på flere av de store amerikanske talkshowene, og spilte til og med på julegrantenningen i Det hvite hus. Få med deg Nico & Vinz på lørdagen på Gamle Kirkeplass!

For første gang siden 2006 er Tom Mathisen & Herodes Falsk gjenforent, og dette historiske comebacket skjer på Elvefestivalen! Duoen har holdt på siden 1976 og siden dette har hittene kommet på løpende bånd. Kjent for sine parodier og støyende humor inntar denne norske legenden scenen på lørdag.

Bjørn Eidsvåg, en mann som strengt tatt ikke trenger noen introduksjon, spiller på Elvefestivalen på lørdag. Med kofferten full av udødelige låter som vekker følelser som ingenting annet, er det en opplevelse man ikke kan gå glipp av. Gjør deg klar for frysninger når legenden inntar scenen.

Grenseløs energi, fengende låter og god stemning er den beste måten å beskrive superduoen Madcon på. Den internasjonale musikksensasjonen inntar scenen på lørdag med musikk som garanterer å spre glede og dans i Drammens gater.

Sist, men ikke minst, har vi Alfred Hall! Dette er en duo som består av Bjørn og Hans Thomas – musikere fra vakreste Drammen. Gutta har vært listet på NRK P3 flere ganger og har fått knallsterke anmeldelser etter sitt debutalbum. Ikke gå glipp av duoen når de spiller i hjembyen på lørdag!

SIKRE DEG BILLETTER HER