Nico & Vinz og Alfred Hall til Elvefestivalen!

30.05.2018

Superduoen Nico & Vinz tar et avbrekk fra statene og kommer til Drammen for å gi dere en uforglemmelig helg under Elvefestivalen! I tillegg kommer drammensduoen Alfred Hall for å trollbinde dere inn i sensommernatten med sin dagdrømmende og svevende indiepop.

Osloduo med enorm global suksess

De siste årene har Nico & Vinz sikret seg enorm global suksess, mye takket være superlåten «Am I Wrong» og det kritikerroste albumet ”Black Star Elephant» fra 2014. Oslo-duoen er kjent for sine energiske liveshows og har blant annet opptrådt på kjente amerikanske talkshows som «Late Show» med David Letterman, The Ellen Degeneres Show og Jimmy Fallon. Forøvrig har de turnert verden over og holdt konserter i over 25 land, med både Madison Square Garden, London O2 og Marine Stadium i Tokyo på listen.

I dag har duoen base i Los Angeles, og de har i løpet av de siste årene samarbeidet med en rekke kjente stjerner. Samarbeidet med superstjernen Bebe Rexha og rapper Kid Ink på låten «That’s How You Know» fikk enorm suksess, og låten har over 118 millioner avspillinger på Spotify så langt. Lørdag 25. august inntar den energiske duoen Gamle Kirkeplass med en rekke hits du garantert har hørt og vi alle skal danse oss inn i sommernatten til!

Drammensduo med nydelig indiepop

Etter noen år med stillhet er Alfred Hall endelig tilbake for fullt med den dagdrømmende og svevende indiepopen de er best kjent for.  Drammensduoen ble til  i 2012 og består av Bjørn og Hans Thomas. Det var førstesingelen «So Bright» som banet vei for duoen og satte standarden for det Spellemannsnominerte debutalbumet «Wilderness» fra 2013.

Duoen har vært listet på NRK P3 flere ganger, spilt på Ja Ja Ja Berlin, Midem-festivalen, Hovefestivalen, by:Larm og Øyafestivalen, i tillegg til å ha fått knallsterke anmeldelser på debutalbumet.

Musikken til Alfred Hall er blitt brukt i alt fra reklamefilmer for mexicansk øl til traileren for Netflix-serien Derek. Liveshowene deres har høstet positive tilbakemeldinger fra både norsk og utenlandsk presse, og i august er det Drammen som står for tur!

Det er bare å begynne å glede seg til to unike konsertopplevelser på Elvefestivalen i Drammen, lørdag 25. august!

Sikre deg billetter HER