fbpx

Minor Majority og Staut til Elvefestivalen 2019!

26.06.2019

Minor Majority og Staut er klare til årets plakat!

Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «She Gave Me Away» og ikke minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første tiåret i det nye millenniet musikalsk her til lands. Eller som vokalist Pål Angelskår så kledelig beskjedent sa det i intervju med Norsk på Spotify: «Vi er et ganske stillferdig rockeband som var så heldige å treffe den musikalske tidsånden på begynnelsen av 2000-tallet.» Nå legger de ut på veien igjen og fredag 23. august er de endelig å se på Elvefestivalen igjen.

KJØP BILLETT HER

Fengende melodier, gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst en voldsom energi på scenen – det er mange grunner til å glede seg til Staut besøker Elvefestivalen! 

Gjengen fra Valdres har blitt en av de absolutt ledende i sin sjanger. Både Aftenposten og Dagbladet kalte det siste albumet “Makalaus” for ‘feiende flott folkrock’ og trillet femmere i fleng. Seneste singel ut, «Leika Like Ved», ble A-listet på NRK P1 og viser at Staut er høyaktuelle med full rotasjon hos NRK. 

Leste du denne? Norges største popband til Elvefestivalen

Vi gleder oss stort til å ta i mot disse gruppene under lyslenkene på Gamle Kirkeplass!

Følg med i morgen kl. 14:00 for ny artistlansering!

En by, en elv, en festival!