fbpx

Lind + Nilsen + Fuentes + Holm til Elvefestivalen

22.02.2019

Første artist(er) til Elvefestivalen

”Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009!”  ler Kurt.

Elvefestivalen i Drammen og sommerens vakreste eventyr er snart i gjære. Billettene er i salg mandag kl 09:00 og vi gleder oss til fantastisk vær og fire deilige sensommerdager i den flotte byen vår. I tradisjon tro blir det duket for en rekke storslåtte konserter på Gamle Kirkeplass på fredag og lørdag. Hvem tar turen til årets Elvefestival 2019?

10 år har gått siden Lind + Nilsen + Fuentes + Holm sist hadde sin forrige konsertserie i Norge – nå er de tilbake!

I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!” Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger.

Selv om gutta nå er familiefedre og har blitt 10 år eldre, hindrer ikke det viljen til å dra ut på en 3 måneder lang sommerturnè og på veien er selvfølgelig Elvefestivalen Drammen et naturlig stopp.

«Det blir en tidsreise i dobbel forstand. Publikumet vårt har også blitt eldre siden vi sist var på veien. Denne gangen utvider vi repertoaret vårt. Flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette – og vi gleder oss!» utbryter Espen.

 Og for en festkveld det skal bli når gutta fyller hele Gamle Kirkeplass i allsang. Early Bird billettene til elvefestivalen 2019 ble revet bort og det er ikke så rart. Sommeravslutningen på Gamle Kirkeplass høstet enormt god kritikk, hadde tidenes publikum og nå er det altså offisielt: Lind + Nilsen + Fuentes + Holm skal sammen skal la publikum oppleve energien og gleden i sommerens vakreste eventyr.

Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk musikalsk aften – med fest, allsang og topp stemning! ” avslutter Alejandro med et bredt smil.

Sees snart kjære Drammen til sommerens vakreste eventyr.