fbpx

Konkurransevilkår for “Familieferie”

Det kreves ikke at deltaker foretar et kjøp for å delta eller vinne denne konkurransen. Et kjøp vil ikke forbedre deltakerens sjanse til å vinne premiene.

Alle personvernopplysninger som samles inn av Lund Gruppen Arrangement (LGA) under konkurransen håndteres i henhold til norsk personvernpolicy. Personopplysninger du oppgir med LGA på e-post eller Facebook for å delta vil kun bli benyttet for å sørge for at vinneren får utdelt premien og opplysningene vil ikke bli delt med noen andre. Opplysningene vil bli slettet så fort formålet med innsamlingen er oppfylt, senest 3. august 2020. Vennligst les konkurransevilkårene nøye, ved å delta i konkurransen samtykker du til vilkårene:

 

  • Ansatte i LGA, Lund Gruppen, Quality Hotel Grand Larvik, Høy og Lavt Klatrepark eller DNB kan delta med bidrag, men ikke delta i konkurransen om å vinne premiene.
  • Bidraget må ikke være uanstendig, truende, hatefullt eller oppfordre til upassende atferd.
  • Konkurransen er individuell og kan ikke overdras til andre enn personer i egen familie, hvis vinner er under 22år.
  • Premien kan ikke videreselges eller omsettes i annen verdi.
  • Vinneren bekrefter å ikke legge ut innhold av Quality Hotel Grand Larvik og/eller Høy og Lavt Klatrepark  eller merkevarer fra konkurransen som kan virke støtende på andre mennesker
  • Låntaker må selv besørge reiseforsikring for seg selv og andre reisende
  • Premien må benyttes i 2020.
  • Låntaker er ikke forpliktet, men oppfordres til å dele sine reiseopplevelser med Elvefestivalen!
  • Mat og drikke utover hotellets frokost er ikke inkludert.

 

Periode: 

Konkurransen vil være åpen for bidrag fra torsdag 25. juni til fredag 3. juli 2020. Vinner kontaktes direkte.

Premier:

Det kåres en (1) vinner som får 2 netter på Quality Hotel Grand Larvik og familiebillett til Høy og Lavt Klatrepark.

Vinner mottar i tillegg en familiebillett til 2 billetter til Elvefestivalen 2021. Billettene til Elvefestivalen kan ikke omsettes i kontanter eller omsettes til 3.part. Billetter deles ut etter nærmere avtale med LGA.

Sponsor:

Sponsorer for denne konkurransen er DNB.

Premien levers  av Quality Hotel Grand Larvik og Høy og Lavt Klatrepark i forbindelse med DNB sin sommerkampanje “Neste Sommer”.