fbpx

Praktisk info

Kart Byparken (Kommer)

Åpningstider

Konsertområdet og VIP-teltet i Byparken under Elvefestivalen er åpent fra 16:30 – 01:00 både fredag og lørdag.

Aktivitetene i bybildet har mange forskjellige åpningstider på ulike dager, les mer om dem for detaljert info.

Viktig info om konsertområdet i Byparken:

  • Flasker, paraplyer, selfie-sticks, campingstoler o.l forbudt
  • Billetter selges med forbehold om endringer i programmet
  • Visitasjon ved inngang
  • Salg av mat og drikke
  • 18-årsgrense

Reise og transport

Elvefestival tiltrekker seg mange mennesker til sentrumsnære områder.  For å forenkle tilkomsten til sentrum oppfordrer vi til utstrakt bruk av kollektive transportmidler, sykkel eller apostlenes hester. Les om det komplette transporttilbudet under Elvefestivalen ved å klikke her. 

Drammen kommune informerer på sin hjemmeside om trafikkavviklingsplaner og håndtering av båtplasser.

Inngang Byparken

Når du ankommer Byparken fra Øvre Torggate er det bare å følge skilting til inngangen. Her kan du bytte til bånd dersom din billettype tilsier dette, og kjøpe billetter såfremt det ikke er utsolgt. Ved inngangen vil det være visitasjon, og ting som ikke er tillatt inne på området må legges igjen her (medbrakt drikke, paraplyer, selfiesticks, våpen, campingstoler m.m).

VIP-inngang Byparken

VIP-inngangen er gjennom samme portal som den generelle inngangen. Det er en egen sluse for de som har VIP-armbånd eller har VIP-billetter som skal byttes i bånd. VIP-teltet finner du på venstre side med én gang du kommer inn på området.

Festivalkontor / infopunkt

Informasjonsboden på Bragernes Torg vil selge billetter, tilby bytte av billett til bånd, samt besvare alle spørsmål. Festivalkontoret (for frivillige og administrative henvendelser tilknyttet konsertprogrammet) finner du i Drammen Handelsstand.

Betaling

Alle barer, matutsalg og billettbodene i Byparken benytter vanlige bankterminaler og kasser. For sikkerhetens skyld, og for å forenkle jobben til alle våre fantastiske frivillige anbefaler vi alle gjester å betale med kort.

På de andre arenaene varierer praksis, les mer om aktivitetene for mer info.

Mistet, tapt eller stjålet gods

Alt hittegods samles opp på vårt administrasjonskontor. I forhold til forsikring kan tapsmelding fylles ut hos politiet. Dersom anmeldelse til politi inngis, må en være sikker på at godset er stjålet og ikke mistet. Ved inngivelse av anmeldelse må serienummer på godset opplyses i anmeldelsen. Gjelder det mobiltelefon skal IMEI-nummer medfølge anmeldelsen. Politiet informerer om at det er straffbart å inngi en uriktig anmeldelse ifb. med stjålet gods.

Førstehjelp

I Byparken får du førstehjelp ved Røde Kors-teltet mot Park Hotell.

I bybildet for øvrig vil hjelpearbeidere være synlige og kort vei unna de ulike arenaene.

Sikkerhet

Byparken har mange vakter, frivillige og politi tilstede for å sikre et trygt og hyggelig arrangement for alle. Ta kontakt med en av disse hvis det er noe du lurer på.

Politi er også kort vei unna de øvrige arenaene, noen arrangementer har også separat vakthold.

Toaletter

I Byparken har vi stor toalettkapasitet, plassert på høyre side av langsiden motsatt av hovedinngangen. Se kartet over.

På de fleste andre arenaene gjelder lokale toalettfasiliteter.

Avlysning og flytting

Elvefestivalen forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte enkeltkonserter og arrangementer. Slike endringer gir ikke rett til refusjon av billetten. Ved avlysning av hele festivalen, som ikke skyldes force majeure, refunderes billetten, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Refusjonen omfatter ikke avgifter. Elvefestivalen er ikke ansvarlig for mangler, endringer eller avlysninger grunnet force majeure eller force majeure-liknende hendelser, det vil si hendelser som vi ved salgstidspunktet ikke har hatt mulighet til å forutse, unngå eller avverge (for eksempel avtalebrudd, streik, epidemier, ekstremvær eller naturkatastrofer). Dette innebærer at Elvefestivalen ikke har erstatningsansvar for økonomisk tap som oppstår som følge av force majeure-hendelsen.