fbpx

VELKOMMEN HJEM, FREDDY KALAS!

27.06.2019

Freddy Kalas til Elvefestivalen for første gang!

Velkommen til Elvefestivalen 2019! Velkommen HJEM, Freddy Kalas!

Det er med stor glede vi endelig kan røpe at Drammens store sønn, Freddy Kalas kommer til Elvefestivalen 2019!

“Jeg har ønska meg Fredrik til Elvefestivalen siden jeg begynte” forteller festivalsjef Louise Winness Prestgard til DT.

Da Freddy Kalas debuterte for første gang som solo artist i romjula 2014 med låten “Pinne for landet” hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger. Gjennom duoen Broiler, som han og lillebror Simen Auke stod bak, produserte de kjente låter som Vannski, Afterski, Bonski m.m. Det store gjennombruddet som soloartist kom i 2015 da han var den 3. mest strømmede norske artisten i Norge, kun slått av Broiler og Kygo. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren “Hey Ho” til energiske “Feel Da Rush” og sommerhiten “Jovial”, som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde “jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

I morgen slipper vi internasjonal headliner til Elvefestivalen 2019 – kl. 14:00

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som “årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. og nå er han endelig klar for å sette Gamle Kirkeplass på hode med sine kjente sanger, vi gleder oss!

Leste du denne? To nye slipp til Elvefestivalen

Vi gleder oss til å se Freddy i stjernelaget av norske artister. I morgen blir det nok et artistslipp. Gled dere!

En by – en elv – en festival