fbpx

En dag igjen til Festivalstart!

22.08.2019

Vi nærmer oss Elvefestivalen og det betyr bare én ting – nå er det ikke lenge til årets aller fineste folkefest starter!
Programmet gjennom helgen er fullstappet med aktiviteter for både store og små, plutselig står dere her og skal dele fine øyeblikk sammen.

Før moroa på torget, i parken og ikke minst på Gamle Kirkeplass sparker i gang, inviterer vi i dag til en tjuvstart på Drammens Teater. Kl. 19:30 blir det åpningskonsert med Drammen Symfoniorkester. Velkommen skal dere være.

På fredag er tiden kommet for å fylle Gamle Kirkeplass igjen. Vi har laget et fantastisk musikkprogram og lover magisk stemning. På scenen ser du først Minor Majority kl. 17:00, etterfulgt av Di Derre som mimrer om jenter som kommer og går kl. 18:15. Staut står på scenen kl. 19:45. Mange har gledet seg til Lind + Nilsen + Fuentes + Holm og kl. 21:15 byr de på allsang, før Donkeyboy avslutter kvelden kl. 22:45. 10 år etter de skrev norsk musikkhistorie er de tilbake i hjembyen.

Lørdag er vi igang igjen med et flott og variert musikkprogram. Først ute kl. 16:45 er det Drammens store sønn som står på scenen. Selveste Freddy Kalas skal starte festen på Gamle Kirkeplass. Han følges av gladgutten Kjartan Lauritzen kl. 17:40. Så er det storsjarmøren Benjamin Ingrosso som danser kvelden velkommen kl. 18:50. Og for en kveld det skal bli! Alles favoritt onkel, OnklP er klar fra kl. 20:05, før energinivået løftes i taket med Julie Bergan kl. 21:00. Kvelden avsluttes med en international superstjerne, ingen ringere enn Tinie Tempah avslutter festivalen kl. 22:45. Dette blir det stemning av!

Flott vær er bestilt gjennom hele helgen, og du… vil du bli med på årets hyggeligste festival har du fortsatt muligheten til å sikre deg billetter!

Ta med familien, din kjære, venninner eller kompiser – årets konserter er noe dere ikke vil gå glipp av!

Her er Billetter til Gamle Kirkeplass.