fbpx

Elvehelt blant kandidatene til årets frivillighetspris

06.12.2019

I hele Norge markeres FNs internasjonale dag for frivillighet, «frivillighetens dag».

Én av byene i Norge som verdsetter denne dagen aller mest, er Drammen.

På torsdag 05. desember 2019 var det samling i Drammen rådhus, der ordføreren selv, Tore Opdal Hansen, overleverte årets frivillighetspris.

Frivillighetsprisen i Drammen er med på å løfte frem engasjerte ildsjeler- og grupper som aktivt bidrar med en form for frivillig innsats i hverdagen. Fram til 20. oktober har alle hatt en mulighet til å sende inn forslag til personer- eller grupper de mener fortjener å vinne frivillighetsprisen. Blant de ni finalistene som møtte opp i rådhuset, var vår egen ildsjel, Bjørn Melgaard. I flere år har Bjørn bidratt til at Elvefestivalen har blitt sommerens aller vakreste eventyr. Finalistene ble ropt opp én etter én, og mottok stor applaus og et diplom. Selv om Bjørn ikke stakk av med årets frivillighetspris, er han uten tvil årets frivillige for oss i Elvefestivalen. Bjørn er en ekte Elvehelt!

Vi ønsker å gratulere Jasmin Kvinnenettverk som vant året frivillighetspris, og ikke minst takke alle våre Elvehelter for innsatsen dere gjør, for både oss- og alle våre gjester. Dere er gull verdt!

Foto: Drammen Kommune.