fbpx

Elvefestivalen feirer 25 år!

08.02.2020

Elvefestivalen ble arrangert for første gang i 1995, og er for mange årets desidert største høydepunkt i Drammen! I 2020 feirer vi 25-årsjubileum og satser større enn noen gang!

Dette er festivalhelgen hvor hele byen oser av liv, pulserende rytmer og festglade mennesker. Festivalens formål er å bidra til å øke innbyggernes bystolthet og byidentitet, og i tillegg være en årlig festival med et stjernespekket underholdningsprogram og spennende aktiviteter for alle aldre. Festivalen skal bidra til å markere Drammen som en aktiv kulturby gjennom samarbeid med kommune, fylkeskommune, kulturinstitusjoner og andre festivaler, foreninger og organisasjoner.

Festivalarenaen strekker seg hele veien fra Ypsilonbroen, langs elvebreddene og helt ned til Holmennokken. I løpet av festivalhelgen arrangeres konserter med både nasjonale og internasjonale artister på scenen, vannaktiviteter, tivoli, fest og moro for alle i Drammen.

Målet er at festivalen skal være tilgjengelig for alle med tilbud for både barn, unge og voksne, uavhengig av kulturell bakgrunn. Festivalen øker stadig i popularitet, og de siste årene har 120-150.000 mennesker besøkt byen over tre dager. Fjorårets festival slo alle besøksrekorder og viser at Elvefestivalen hvert år er et populært samlingspunkt for familie og venner.

Det blir tre deilige sensommerdager i den fine byen vår – vi spår strålende solskinn, fantastisk underholdning og magisk stemning!