fbpx

Elvefestivalen utvider med nytt og større område!

07.02.2020

Elvefestivalen flytter fra Gamle Kirkeplass til Byparken i 2020. Det er i forbindelse med 25-årsjubileet at Elvefestivalen utvider til nytt og større område. Konsertprogrammet vil også i år gå over to dager, det er 21. og 22. august som er blitt utpekt som dato for årets festival.

«Fjorårets festival slo alle besøksrekorder og viser at byen trenger en arena for større artister. Dette er startskuddet på en langvarig satsning som skal utvikle festivalen til å bli en av regionens- og landets beste arrangement, og dette vil sette Drammen på festivalkartet», sier Louise Prestgard, festivalsjef for Elvefestivalen.

I lys av Elvefestivalens 25-års jubileum, ønsker vi i år å satse nytt og stort for den fantastiske byen vår! I 24 år har vi danset, sunget og feiret Drammen på Strømsø torg og Gamle Kirkeplass – her har vi sammen skapt minner som for evig vil gå i minneboka.

«Dette er bare den første av mange store nyheter vi gleder oss til å fortelle. Allerede førstkommende tirsdag lanserer vi første internasjonale headliner til programmet i Byparken», sier bookingansvarlig Magnus Lund.

I år beveger vi oss over til et langt større festivalområde – Byparken! Med ny beliggenhet kan vi garantere at årets festival byr på enda flere spennende aktiviteter, større artister og uforglemmelige øyeblikk!

«Med 15200 m² stor konsertarena åpner det mange spennende muligheter for oss til å gi gjestene flere gode tilbud inne i arenaen. Vi kan love at dette blir en versjon av festivalen som vil overgå alt gjestene våre tidligere har opplevd på Elvefestivalen!», sier Prestgard.

Vi teller ned måneder til sommerens vakreste festivalhelg!

Én av årets store headlinere avsløres førstkommende tirsdag kl. 09. Følg med!