fbpx

Donkeyboy kommer hjem til Elvefestivalen!

28.03.2019

Donkeyboy feirer jubileum med ny singel og sommerturné! 10 år etter de skrev norsk musikkhistorie med låten «Ambitions» feirer Donkeyboy jubileum med ny musikk. Singelen «Think You Should» er ute nå.

Donkeyboy slo gjennom for alvor for åtte år siden med låten «Ambitions». Siden den gang har de slått hitlisterekorder, spilt kritikerroste konserter og sluppet en rekke suksessfulle singler du garantert har hørt før.

 «Siden den gang har vi ofte tenkt at det hadde vært moro å lage en låt med Linnea igjen. Nå, 10 år etter vi ringte henne for første gang, ringte vi igjen. Og hun takket heldigvis ja»

«Think You Should» er en drivende poplåt i ekte Donkeyboy-ånd. Bandet har aldri vært noen døgnflue og leverer leken kvalitet år etter år. Låter som «Hero» og «Lost» fra 2016-albumet med samme navn, er drammensernes signatur-fengende synthpop. Så kom singlene «Kaleidoscope» og «It’ll Be Alright» som viser at Donkeyboy fortsetter å lage musikk de liker og vi digger.

«Say the word and we’ll go / Take your time and let me know / San José or Medellin / Baby anywhere is good for me», synger Linnea og vi lengter etter sørlige breddegrader og begynner å glede oss til sensommer og folkefest i Drammen.

Kvartetten fra Drammen ble et av Norges aller største popband da de kapret første-óg andreplass på VG-lista, med låtene «Ambitions» og «Sometimes» i 2009. Når de nå feirer tiårsjubileum som band, kan de se tilbake på et tiår der de har vunnet både hjerter og priser med sine fengende poplåter.

De har toppet lister gang på gang, høstet inn 32 platinatrofeer, og er til nå streamet svimlende 200 millioner ganger, bare i Norge. Suksesshistorien Kent, Cato, Peter og Thomas er allerede betydelig, men langt fra over. De står på scenenen fredag 23. august under Elvefestivalen og vi er i ekstase. Dette blir noe av det flotteste du vil kunne oppleve av norsk kvalitetsmusikk, og i de vakreste omgivelsene.

Velkommen tilbake til kjente trakter, kjære Donkeyboy.

Vi sees på Elvefestivalen 2019!