fbpx

Bli bedre kjent med årets artister

21.06.2018

Kritikerroste albumutgivelser, comebacks og knallsterke festivalopptredener. Det er ingen tvil om at det er mye spennende som skjer rundt årets Elvefestival-artister, og mange grunner til å glede seg til de inntar Gamle Kirkeplass fredag 24. og lørdag 25. august!

Her er litt som skjer rundt artistene:

Susanne Sundfør:

“Finnes det overhodet noen større kunstner i norsk musikk?” Det spør Aftenposten, etter Susanne Sundførs solide konsert på Piknik i Parken i Frognerparken fredag 15. juni.

Aftenpostens anmelder beskriver konserten som emosjonelt uforglemmelig og triller en femmer på terningen. Sundfør avsluttet fredagen på festivalen, og skal vi tro anmeldelsen var det en mektig musikalsk opplevelse publikum ble vitne til.

Fredag 24. august kan du også få oppleve henne live, når hun tar turen til Drammen og Elvefestivalen!

Les hele konsertanmeldelsen her.

Alfred Hall:

”En vinner i sene sommerkvelder!” Det er ingen tvil hos musikkanmelderen i Drammens Tidene; duoens rykende ferske album ”Since I Saw You” er en soleklar femmer på terningen.

Drammensduoen Alfred Hall består av Bjørn Tveit og Hans Thomas Kiær, og sammen lager de drømmende og svevende indiepop.

Duoen ble Spellemannsnominert i 2013 for debutalbumet ”Wilderness”og siden dette har nydelige låter fortsatt å komme på løpende bånd.  Nå har den talentfulle duoen fulgt opp suksessen med et sterkt album som ifølge anmelderen er ”musikk som får deg til å reise” og ”en vinner i sene sommerkvelder garantert.”

Lørdag 25. august har du mulighet til å få med deg duoen live på Elvefestivalen, så ta med deg dine kjære og gjør deg klar for en unik mulighet du ikke vil gå glipp av.

Du kan lese hele albumanmeldelsen her.

Sivert Høyem

Rockeartist Sivert Høyem har siden debuten i 1999 har han sanket inn flere Spellemannspriser, turnert både Norge og Europa rundt, og samlet seg en stor fanskare i løpet av årene. Den tidligere Madrugada-vokalisten er kjent for sin særegne stemme, og har de siste årene opparbeidet seg et solid navn som låtskriver og vokalist.

Nylig ble det annonsert at Madrugada gjør comeback etter en nesten ti år lang dvale, og at bandet skal spille to konserter i Oslo Spektrum 1. Og 2. Februar 2019.

Vi vet ikke hva som gleder oss mest, muligheten å se bandet sammen igjen for første gang etter så mange år eller å oppleve Sivert Høyem live om noen uker på Elvefestivalen!

Tom Mathisen & Herodes Falsk

Historisk comeback til Drammen!

For første gang siden 2006 opptrer Falsk og Mathisen sammen, i et svært etterlengtet comeback.

Den legendariske duoen Tom Mathisen og Herodes Falsk ble til etter at Prima Vera (sammen med Jahn Teigen) skilte lag i 1984.

Det har lenge vært en drøm å få disse legendene sammen på scenen igjen. I august blir drømmen realitet, i Drammen – på Elvefestivalen.

Les mer om det unike comebacket her.

Sikre deg billetter nå, før prisene øker 1. juli!

Billetter kjøper du her.