fbpx
Sirens Cheerdance klubb

Sirens Cheerdance klubb

Bragernes Torg lørdag 24.08.19, klokken 15:55

Sirens Cheerdance klubb ble stiftet i 2002 og har i dag ca. 120 medlemmer, med eget dansestudio i Nedre Strandgate 7 med speilsal og garderobe. Vi tilbyr utøvere fra 6 år og oppover allsidig trening innen Performance Cheer Freestyle Pom. Sirens den mestvinnende klubben innen Cheer Freestyle Pom i Norge og har deltatt årlig i EM. Vi deltar også med seniorlaget i Worlds i Orlando jevnlig.

Sirens driver med cheerdance/performance cheer, som er en egen gren av cheerleading. Teknikken man bruker, er elementer som stammer fra grunnleggende ballett, og har elementer som piruetter, spark, hopp og leaps. I store deler av rutinen danses det med dusker (poms). I konkurranser bedømmer laget på synkronitet, hurtighet og flyt i rutinen, og skiller seg fra cheerleading ved at det kun er dans, turnelementer og triks i rutinene. Man blir bedømt på kreativitet, musikkbruk/musikalitet, formasjoner og overganger i tillegg til selve vanskelighetsgraden i konkurransen.

Sirens er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom særforbundet Norges Amerikanske Idretters Forbund.

Se gjerne vår hjemmeside www.sirens.no eller vår side på facebook «Sirens Cheerdance klubb», vi er også på instagram «sirenscheerdanceklubb».

Vi gleder oss til å opptre og vise frem våre flotte utøvere under Elvefestivalen!

Foto: Nina Holtan