Sirens

Sirens

Bragernes Torg lørdag 25.08.18, klokken 15:00

Sirens driver med cheerdance/performance cheer, som er en egen gren av cheerleading. Teknikken man bruker, er elementer som stammer fra grunnleggende ballett, og har elementer som piruetter, spark, hopp og leaps. I store deler av rutinen danses det med dusker (poms). I konkurranser bedømmer laget på synkronitet, hurtighet og flyt i rutinen, og skiller seg fra cheerleading ved at det kun er dans, turnelementer og triks i rutinene. Man blir bedømt på kreativitet, musikkbruk/musikalitet, formasjoner og overganger i tillegg til selve vanskelighetsgraden i konkurransen.

Sirens Cheerdance klubb ble stiftet i 2002 og har i dag ca. 120 medlemmer, med eget dansestudio i Nedre Strandgate 7 med speilsal og garderobe.  Utøvere fra 6 år og oppover tilbys allsidig trening innen Performance Cheer Freestyle Pom. Sirens den mestvinnende klubben innen Cheer Freestyle Pom i Norge og har deltatt årlig i EM. Seniorlaget deltar også i Worlds i Orlando jevnlig. 

Sirens er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom særforbundet Norges Amerikanske Idretters Forbund.

Skjekk ut hjemmesiden www.sirens.no eller deres facebookside «Sirens Cheerdance klubb», de er også på instagram «sirenscheerdanceklubb».

Bilde: Nina Holtan

Bilde: Nina Holtan