LIND+NILSEN+FUENTES+HOLM

LIND+NILSEN+FUENTES+HOLM

Gamle Kirkeplass fredag 23.08.19

”Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen. We`re gonna party like it`s 2009!”  ler Kurt.

Lind + Nilsen + Fuentes + Holm! 10 år etter forrige turné samles de igjen for Elvefestivalen 2019.

Det startet i det små. Fire menn sitter på Skavlan i 2006 og deler sin versjon av Cohens «Halleljujah». Responsen var enorm og Lind + Nilsen + Fuentes + Holm dro på en landsdekkende Norges-turné, vant Spellemanspris for årets hit og 3 utsolgte Oslo Spektrum.

I 2009 gjentok de suksessen med nok en imponerende turné, mer enn 120.000 konsertbilletter ble solgt – og nok en gang fikk publikum oppleve energien og gleden fra guttene live.

 Nå, etter 10 års pause er de endelig tilbake! 

Lind + Nilsen + Fuentes + Holm er navnet på det musikalske samarbeidet mellom artistene Espen LindKurt NilsenAlejandro Fuentes og Askil Holm. Gruppen ble feilaktig kalt «De nye gitarkameratene» i media. Verken gruppen selv eller Gitarkameratene er komfortable med navnet.

Bandet har gitt ut to album sammen, «Hallelujah Live» og «Hallelujah Live – Volume 2». I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre. Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig ”Ja!”.

Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger. Det loves klassikere fra de forrige albumene, og mange nye låter på repertoaret når gutta gjester Gamle Kirkeplass.

Ta med deg noen du er glad i, fyll opp glasset og gjør deg klar for en fantastisk festival – med fest, allsang og topp stemning!