fbpx
Julie Bergan

Julie Bergan

Gamle Kirkeplass lørdag 24.08.19, klokken 21:35

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby. Med sin flotte personlighet, kraftfulle vokal og livlige sceneshow har hun berg(an)tatt inn- og utland, og har virkelig blitt en av Norges mest ettertraktede artister. 

Det unge talentet har så langt samlet over 300 millioner streams på Spotify og tallene tikker oppover hvert sekund. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med “All Hours” og “Arigato” har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jess Glynne. I år slapp hun sin nye singel «STFU» – en eksplosiv låt, akkurat som artisten selv.

«Jeg har alltid vært innstilt på å jobbe hardt, men jeg tror ikke man kan forstå hvor mange arbeidsoppgaver det ligger i yrket artist og låtskriver før man er midt oppi det»

I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Etter slippet av debutalbumet “Turn on the Lights” i 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Det var en skikkelig triumf av en plate, som for alvor beviste at Julie Bergan er en av de aller mest talentfulle artistene her til lands.

Supersamarbeidet “Ignite” med K-391, Alan Walker og SEUNGRI ble Bergans andre norske #1 på VG-Lista, og den ble også kåret som årets norske låt under NRJ-Awards.

I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforlegger prisen for “Årets Gjennombrudd” med “Arigato”, som i tillegg var nominert for “Årets Låt” under Spellemann 2016. Bergan har allerede turnért land og strand rundt i inn -og utland, og spilt for fulle hus under “Arigato Tour” og “It’s LIT Tour Pt.1 og 2”.

Julie Bergan spiller på Gamle Kirkeplass den 24. august.