fbpx
Freddy Kalas

Freddy Kalas

Gamle Kirkeplass lørdag 24.08.19, klokken 16:45

Drammens store sønn Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm! Med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter garanterer han god stemning under Elvefestivalen 2019. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og vi gleder oss til en fest uten om det vanlige på Gamle Kirkeplass 25.august når Drammenseren endelig står på scenen i hjembyen!

Da Freddy Kalas debuterte for første gang som solo artist i romjula 2014 med låten “Pinne for landet” hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger. Gjennom duoen Broiler, som han og lillebror Simen Auke stod bak, produserte de kjente låter som Vannski, Afterski, Bonski m.m. Det store gjennombruddet som soloartist kom i 2015 da han var den 3. mest strømmede norske artisten i Norge, kun slått av Broiler og Kygo. Siden den gang har det gått slag i slag med bl.a. den nye juleslageren “Hey Ho” til energiske “Feel Da Rush” og sommerhiten “Jovial”, som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde “jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som “årets låt” hos Spellemann (2016) m.m. og nå er han endelig klar for å sette Gamle Kirkeplass på hode med sine kjente sanger, vi gleder oss!