Elvebyen Jazzband

Elvebyen Jazzband

Bragernes Torg søndag 26.08.18, klokken 14:00

Elvebyen Jazzband består av musikere i godt voksen alder, som alle har og har musikken som hobby gjennom mange år, noe som fremgår i beskrivelsen nedenfor:

Trombonist i bandet er Thore Mørch fra Tofte. Tidligere spilt i Røyken og Hurum Storband, mange år i Cellar Jazzband, samt Norsk Linie i tillegg til Elvebyen Jazzband. Klarinetten trakteres av Knut Torgersruud . Han har erfaring fra Papa Dennis, Drammen Dixieland Band, Golden Power fra Asker samt en del andre band sammensetninger. På denne søndagen er det imidlertid Finn Arnesen som har tatt hans plass. Finn er en selve nestoren i trad jazz sammenheng i Drammen. Han var en av grunnleggerne av Royal Garden Jazzband i 1955, og er stadig «still going strong».

Gitaristen vår, Knut Bergodd, er pensjonert hornist(!) fra orkesteret i Den Norske Opera. Han har også vært hornist i «Filharmonien», samt gitarist i Drammen Storband, og flere andre band sammen setninger i Drammens området.

Sture Janson, opprinnelig fra Bodø, men i mange år oslogutt, er vår bassist. I likhet med Knut Bergodd er han pensjonert musiker fra  orkesteret i Den Norske Opera. Sture er en anerkjent bassist, og har spilt med stort sett hele den norske jazzeliten, og er i dag fast bassist i Aspheim Oldtimers.

Yngstemann i bandet er trommeslager Kjetil Jensen fra Oslo. Tross sine unge år, har han bred erfaring; fra Christiania 12, Stokstad/Jensen Trad Band for å nevne noen band. Jazzen fikk han inn med «morsmelken» gjennom sin far Tore Jensen, norges ledende trad jazz trompetist gjennom mange år. Sigmund Bjertnes trakterer kornetten. Han bakgrunn er bl.a. fra Cellar Jazzmen, Royal Garden Jazzband og Drammen Dixieland Band