fbpx
Det Betales (m/allsang)

Det Betales (m/allsang)

Bragernes Torg fredag 23.08.19, klokken 19:45

Velkommen til konsert og allsang på Bragernes torg!
Det Betales er en musikalsk bauta i Drammen, og regnes som ett av verdens beste Beatles tributeband.

Jo flere som synger sammen med bandet jo bedre! Vi trykker allsanghefter som alle gjester vil få utdelt. Syng med når de ikoniske Beatles låtene kommer som perler på en snor.

Mer enn bare Beatles
 
Det Betales har gjort seg kjent som et av verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool. På 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan i 1961, fikk Det Betales det ærefulle oppdraget, å spille sammen med Sheridan i sentrum av Liverpool i 2011 foran 40.000 publikummere.

I år reiser bandet rundt med sitt nye show Best of Beatles, hvor alle de største scenene i landet skal besøkes. De skal også spille på flere festivaler og arrangementer gjennom sommeren og til høsten fortsetter bandet på kulturhus rundt om i landet. Oppdaterte spilleplaner finnes på bandets hjemmesider

Bandet har utgitt albumene Det Betales (2007 ) Norwegians would (2009 ) Nå vil bandet fortsette å gi ut mer egen musikk i samarbeid med Tylden & co vil nye singler dukke opp jevnlig ut over året.

Bandet består av:
Tor Olsen – gitar vokal
Bernt Michael Johansen – bass, vokal
Rolf Øyvind Hæg – trommer
Magne Frydenlund – Gitar, perkusjon og vokal
Øyvind Kristoffersen – gitar og vokal
Dag Svartskuren – gitar
Joachim Ruud Olsen – Gitar, perkusjon og vokal
 

 
Bandets web sider : www.betales.no
Facebook : www.facebook.com/DetBetales