fbpx
Ælvebadstua

Ælvebadstua

På og langs elva fredag 23.08.19, klokken 18:00

Vi gleder oss til å åpne Ælvebadstua sammen med Elvefestivalen og hele Drammen. Her kommer litt om oss:

– Vi er en gjeng drammensere med tilhold på Union og i Drammen sentrum. Arve er elvebader året rundt, og har hutret og skiftet ute på brygga før og etter det ukentlige badet i flere år. Anders er gründer og har eget firma med tilhold i Brodahl Gummivarefabrikk. Hege driver eget treningsstudio med faste grupper og PT på Union Brygge. Jeanette er badeglad grafisk designer og illustratør.

– Vi gleder oss veldig til å by på deilige badstuebad. Ælvebadstua er et permanent tilbud og vil ha faste timer for dropin og årskort. I tillegg kan hele badstua leies av firmaer, vennegjenger og selskaper. Vi kan tilby spesialsydde opplegg med trening med vår treningspartner Trimteam som nærmeste nabo. Ælvebadstua er Drammens største utebadstue og har utedusj og skifterom.

– Under Elvefestivalen byr vi på spesialtilbud på årskort for 1000 kr. Dropin under festivalen får du for en hundrings- Kom og bad 🙂

– Offisiell åpning av Ælvebadstua er fredag 23.8 kl 1800-2000. Da blir det gratis inngang og snacks + drikke til alle som kommer og bader !!

Ælvebadstua er fortøyd på Pir 7 på Union Brygge.