fbpx

Årets plakat er klar – les alt om årets lineup!

11.07.2018

Vi er stolte av å presentere 10 av landets største artister til Elvefestivalen i Drammen.

Eksklusivt comeback!

25. august får vi et sjeldent gjensyn med Falsk & Mathisen sammen i Drammen. Med seg tar de et orkester bestående av et kor og landets beste musikere. De lover å dra alle numrene fra glansdagene, og fra Prima Vera-dagene. For med rundt 450 låter på samvittigheten, har de som Falsk & Mathisen unngått å fremføre låter fra Prima Vera, men slik blir det ikke under årets Elvefestival.

«Vi har gjort et scoop – dette er kulturhistorie, derfor kjører vi full produksjon. For mange er nok dette en ganske overraskende booking», sier Louise A. Winness Prestgard.

Kritikerroste artister til Drammen!

Både Susanne Sundfør og Bernhoft har det blitt ropt lovord etter av et samlet pressekorps. Sistnevnte tar med seg The Fashion Bruises på scenen og med det har vi en mektig musikkopplevelse i vente.

Med hele 4 spellemannpriser kan man trygt si at Susanne Sundfør er en bauta i Norsk musikk. Med seg til Drammen har hun låter fra seks kritikerroste album.  

«Det blir en hitparade! Hun er magisk på scenen, og vi har forsikret oss om at hun skal spille låter fra hele karrieren sin»,  Louise A. Winness Prestgard.

To av Norges største internasjonale rap-suksesser kommer til Gamle Kirkeplass på lørdagen.

På lørdag kan du se den energiske duoen bak «Beggin» og «Glow». Madcon kommer på Gamle Kirkeplass, før superduoen Nico & Vinz avslutter årets festival. Madcon gjorde seg bemerket internasjonalt med 10 uker på Bilboard´s hot 100 liste.

«Madcon er jo et enkelt valg når man skal ha et fyrverkeri av noen gutter opp på scenen. Vi vet at de er knallbra live, og at de er artister som drammenspublikummet liker veldig godt», sier Prestgard.

Nico & Vinz har de siste årene reist verden rundt til fulle hus. Duoen som tidligere gikk under navnet Envy gjorde braksuksess internasjonalt etter navnebytte med hitter som «Am I Wrong» og «One Song»

«De er nok større enn mange har skjønt. At de gjør spillejobber i Norge igjen er kjempekult», sier Prestgard.

Allsang alarm!

To allsangfavoritter tar også turen. Bjørn Eidsvåg og Postgirobygget har levert låter til folket i flere tiår og med det også festet seg i folkesjela.

«Bjørn Eidsvåg er helt rå live – han er kul, han er morsom, og han spiller garantert midtskill på publikum. Han har alltid med seg utrolig flinke musikere, og en enorm hitkatalog å hente sanger fra. Jeg tror dette blir en utrolig spennende kombinasjon», sier Prestgard.

På plakaten finner vi også Lycky Lips og Alfred Hall. Med en miks av rockabilly, western swing og country har Lucky Lips imponert kritikerne og de sanket terningkast «5» i Dagbladet for albumet «Coming Home».

Drammens-duoen Alfred Hall er klare for hjemmepublikummet. Om gutta skrev NRK: «Alfred Hall maner frem følelsen av varme sommerdager, smaken av jordbær, sval bris, sand mellom tærne og alt som er godt»

Med andre ord er det ingen grunn til å bli hjemme 24. og 25. august, når Elvefestivalen går av stabelen på Gamle Kirkeplass!

Klikk her for å sikre deg billetter

plakat