fbpx

Årets plakat er klar!

25.07.2019

Årets plakat er klar! 

Alle artister er lansert og har inntatt sin plass på årets festivalplakat – og vi er ikke så rent lite stolte av å presentere den fullstendige lineupen til Elvefestivalen 2019: 

Billetter kjøper du her

Britisk superstjerne og norske poplegender i vente! 

TINIE TEMPAH er en ekte verdensstjerne og snart står han foran deg. Våre favoritter: «Holy Moly»,«Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza ft. Tinie Tempah»,«Rita Ora – R.I.P. ft. Tinie Tempah»,«Not Letting Go ft. Jess Glynne»og selvfølgelig «Written In The Stars ft. Eric Turner». 

LIND+NILSEN+FUENTES+HOLM Står sammen igjen etter 10 år og vi har IKKE gått lei av «Halleluja».Vi får noe av det gamle og forhåpentligvis har gutta plukket ut en god del nye ting som trigger folk.

DI DERRE Er klare for årets festival! Hvor mange nordmenn er det ikke som har sunget med på«Jenter»eller «Rumba med Gunn» er umulig å anslå, men nå feirer de lyden av klassisk, norsk 90-tallspop og solide 25 år sammen med alle i Drammen.

Gjør deg klar for energiske musikkopplevelser! 

JULIE BERGAN er klar! Vi gleder oss enormt til å få besøk av en av Norges aller råeste dame!! Den nye låta «Outlaw» etterfulgt av «STFU» og «Arrigato» blir noe utenom det vanlige.

ONKLP er tilbake på Gamle Kirkeplass, denne gangen uten slektningene. Det er et spektakulært solo show dere har i vente!

KJARTAN LAURITZEN vender nesa mot Drammen og med seg har han «La meg være i fred»,«Fenomenet»,«Havanna»,«Fredag» og alt det andre som følger med en Kjartan-konsert.

FREDDY KALAS har allerede sluppet tidenes sommerhit «Vacation»har du enda ikke hørt den går du virkelig glipp av noe. Dette er den perfekte oppfølger til «Jovial» og eksportvarer fra Drammen vender hjem med høy party-faktor og skikkelig feriestemming.

BENJAMIN INGROSSO Er Skandinavias nye yndling.  «Dance You Off»-sangeren har utrolig mange norske fans, og beskriver dem som «supersnille og rett og slett veldig søte». Benjamin elsker norske jenter og kunne godt tenkt seg en norsk kjæreste! Vi forventer at det hyles høyt når han danser rundt på scenen.

Perfekte slagere på en varm sommerdag!

DONKEYBOY og Linnea Dale ga seg i Donkeyboy etter konserten på Elvefestivalen i 2010. Men hun var med igjen med når Donkeyboy kom med ny singel «Think you should».Nå, med Linnea Dale i front, vender de tilbake til Elvefestivalen 2019.

MINOR MAJORITY har med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «She Gave Me Away» og ikke minst «Supergirl. Ta fram rødvinsglasset, lommetørkle og en kjær hånd å holde i – dette blir vakkert.

STAUT Kommer til Drammen! Dans en dans og rist deg inn i festivalmodus når gjengen fra Valdres drar i gang festivalen!  Her vil du finne ville, rytmiske stryk som følger deg inn i natten.

Vi er stolte og gleder oss til å ta i mot 11 fantastiske artister, når årets beste sommerfest går av stabelen 23.-24. august på Gamle Kirkeplass!

Billetter kjøper du her