VIP-billetter til fredag UTSOLGT! Sikre deg lørdag NÅ

18.05.2017

Som følge av overveldende etterspørsel etter årets VIP-billetter på Elvefestivalen kan vi nå røpe at VIP-billettene til fredag 25. august er helt utsolgt! Dette betyr at både VIP-billetter til fredagen og VIP todagerspass er utsolgt.

Men fortvil ikke, dere kan fortsatt sikre dere VIP-billetter til lørdag 26. august! VIP-billettene inkluderer middag, to drikkebonger, egne komfortable sitteplasser i VIP-teltet inntil konsertene med den beste sikten til scene 1. I tillegg får dere egen inngang, egne barer og egne toaletter.

Hittil på programmet på lørdagen står Janove, Åge Aleksandersen & Sambandet, OnklP & De Fjerne Slektningene, Sondre Lerche, Ary, og Elsa & Emilie. Veldig snart har vi gleden av å slippe den store nyheten om hvilken headliner det er som skal avslutte det hele på lørdag kveld med et brak!

Den eneste VIP-billett-muligheten som nå er igjen er dagspass på lørdag, og prisen 1700,- (+bill.avg og MVA).

Send en epost til herman@elvefestivalen.no og bestill dersom du vil sikre deg de aller siste billettene til lørdagsprogrammet, og sørg for at du får de bordene med aller best sikt som fortsatt står ledig.