Flaskeposten uke 7

17.02.2017
  • Frivilligtreff 16. mars
  • Union Scene nominert som finalist til Årets helårsarrangør 2016
  • Dalen-pølsene er tilbake!

Enten du tenker på å bli frivillig på årets Elvefestival eller allerede er påmeldt, denne helgen får du enda en god grunn til å melde deg på. Søndag legger vi nemlig ut påmeldingen til vår hyggelige vintersamling for frivillige, 16. mars!

Foruten muligheten til å bli kjent med nye venner, blir årets fest helt unik fordi vi samler deltagere på tvers av byens to største arrangementer, Elvefestivalen og skisprinten.

For å toppe det hele kommer en av Norges beste foredragsholdere, Ketil Hvindenbråten, for å holde et engasjerende foredrag.

Det blir en spennende og innholdsrik kveld, med servering til de som er sultne!

Dette er et gratis arrangement, og førstemann til mølla siden det er begrenset med plasser. Følg med på vår Facebook side på søndag, for mer info og påmelding!

2016_Elvefestival_Julie_63 kopi

Union Scene nominert til Årets helårsarrangør

Elvefestivalen gratulerer Union Scene med nominasjonen som finalist til Årets helårsarrangør 2016. Den tradisjonsrike prisutdelingen under by:Larm er den gjeveste utmerkelsen en norsk festival- og helårsarrangør kan få her til lands.

Nominasjonen ble begrunnet av juryen som følger:

– 2016 ble et jubelår for Union Scene! Et program med stor bredde, eksklusive internasjonale bookinger som f.eks. Blue Öyster Cult, store norske navn, spennende nykommere og unike egenproduksjoner bidro til rekordmange utsolgte hus, og en økning i billettsalg på 55% fra 2015! Ikke verst resultat for en liten, dedikert gjeng i Drammen!

Vi krysser fingrene, og heier på lokal scene på førsteplass i prisutdelingen 3. mars.

Screen Shot 2017-02-17 at 12.28.26

Dalen-pølsene er tilbake! 

Denne uken ble det kjent at den legendariske pølsekiosken Dalen kiosk i Drammen gjenåpnes!

31. mars 2011 måtte eier Petter Lønrusten Gundersen stenge dørene grunnet planer om et nytt industriområde. Da sto selveste ordføreren i den timelange køen for å sikre seg en siste smakebit fra den legendariske pølsekiosken, som solgte opp mot fem tonn Braathen-pølser i året.

Til glede for alle pølseglade kunder har Dalen kiosk nå fått dispensasjon til å gjenåpne, og snart kan man ta turen til en renovert og oppgradert versjon av kiosk-klassikeren.

Vi gleder oss!

Screen Shot 2017-02-17 at 12.12.40