TRE nye artister klare til Elvefestivalen!

28.03.2017

Et av landets største og viktigste rockeband og to norske stjerneskudd er klare for Elvefestivalen i Drammen 2017. Vi ønsker Raga Rockers, Daniel Kvammen og Ary velkommen til sommerens store fest!

En av de fire store

Med bitende rockepoesi traff Michael Krohn og resten av gutta i Raga Rockers tidlig det norske folks rocke- og pønkehjerter, og de har gjennom sin 35 år lange karriere satt et markant preg på musikkhistorien. Som et av landets største og viktigste rockeband har de over 17 album i ryggen, og trekker fortsatt fulle hus den dag i dag. Med allsangklassikere som ”Noen å hate” og ”Hun er fri” fortsetter Raga å glede både nye og gamle rockehoder landet rundt.

Historieforteller med stort publikumstekke

Den sjarmerende Geilo-gutten Daniel Kvammen fikk i 2015 sitt store gjennombrudd. Med det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» tok det ikke lang tid før 28-åringen for alvor var allemannseie i alle lag av folket. Popfavoritten har vokst seg fra å være en introvert vokalist og låtskriver til å bli en energisk frontfigur og historieforteller med stort publikumstekke.

Stjerneskudd fra Trondheim

Drivende elektropop og svevende melodier toppet med en særegen stemme. Den sjarmerende 24-åringen fra Trondheim er best kjent for den stemningsfulle låta ”The Sea” som åpnet hver episode av NRK-suksessen Nobel i fjor høst. Hun har en egen evne til å trollbinde både på plate og live, og er en av våre mest nyskapende navn innen både sin utforskende popmusikk og sine klubb-orienterte samarbeidsprosjekter.

Foreløpig program på Elvefestivalen:

Fredag 25. august:

Kim Larsen & Kjukken

Raga Rockers

Daniel Kvammen

Lørdag 26. august:

Janove

Ary

Sikre deg dine billetter til Elvefestivalen nå! Både dagspass og festivalpass er ute og selges her!

Følg med på vår Facebook-side etterhvert som vi lanserer flere spennende artister!