Kollektivtransport under Elvefestivalen

19.07.2017

Kollektivtransporttilbudet under Elvefestivalen har aldri vært bedre! Både Nettbuss, Unibuss, NSB og Brakar setter opp et omfattende kollektivnett til store deler av Norge under Elvefestivalen, til stor glede for alle nær- og langveisfarende!

Nettbuss

Nettbuss tilbyr en fantastisk nattbussrute helt fra Notodden til Oslo med avganger så sent som 04.45!

Elvefestivalen er et flott arrangement for hele regionen! Vi i Nettbuss gleder oss til å bidra med trygg og miljøvennlig transport til og fra Drammen. Ta bussen – det er enkelt og hyggelig! Det kan være smart å kjøpe billett på forhånd på nettet, da er du garantert plass! Vi øker kapasiteten på TE1 under Elvefestivalen.

– Heidi Renolen, regiondirektør, Nettbuss Buskerud

Klikk her for å se timetabellen

Unibuss

Etter stor etterspørsel har vi lykkes med å få satt opp nattbussruter for våre gjester som bor nedover kysten og Unibuss vil tilby ruter til Sande, Svelvik, Berger, Mariås, Horten og Holmestrand natt til lørdag og søndag med avganger 01:00 og 03:15. Bussene vil gå fra ordinært stoppested i Øvre Storgate.

Avganger:

Kl 01:00 og 03:15: Drammen – Svelvik – Mariås – Berger

Kl 01:00 og 03:15: Drammen – Sande – Berger

Kl 01:00 og 03:15: Drammen – Holmestrand – Horten (trasé 02 mellom Holmestrand og Horten)

Miljø er viktig for oss, og vi er derfor glade for å samarbeide med Elvefestivalen i Drammen. Vi vil at alle som besøker festivalen skal ha god miljøsamvittighet!

– Peder Qvale, Kommunikasjonsrådgiver, Unibuss

Billetter selges kun via forhåndssalg. De kan du kjøpe ved å klikke her.

Brakar

For dere som ønsker å benytte dere av kollektiv hjem har Brakar ett flott nattbusstilbud over hele Søndre Buskerud under festivalen. Klikk her for mer info om rutene under Elvefestivalen.

NSB

NSB tilbyr togforbindelser til hele Norge, med svært mange avganger hele døgnet. Sjekk NSB.no for å søke opp din destinasjon.