TAKK FOR I ÅR

27.08.2017

Da var Elvefestivalen i Drammen ferdig for denne gang! Fantastisk vær resulterte i fire deilige sensommerdager over hele byen, med over 5000 besøkende alle dager.

I parken har både store og små kost seg med adrenalinkick og magesug på Lunds Tivoli! Under «Allsang på torget» ble Bragernes Torg forvandlet til et eneste stort kor, før tusenvis av festglade mennesker danset seg inn i de sene nattetimer.

Hundrevis av elvepirater samlet seg til Skattejakt på Strømsø torg, og «PiratPappa» kapret torget med den store flotte skuta si.

Langs elva kunne de som ikke får nok adrenalinkick i hverdagen utfordre seg selv i det spektakulære vannhoppet, og på Union Brygge gledet mange seg blant annet over både Bondens Market og fjorårets svært populære Retrobonansa.

Tradisjonen tro var det duket for en rekke storslåtte konserter på Gamle Kirkeplass på fredag og lørdag. 16 artister tok turen til årets Elvefestival og terningkastene taler for seg selv. Årets festival var simpelthen unik og stemningen, konsertene og publikum var helt spesielle!

Årets Elvevill, av og for ungdom, ble nok en suksess og sørget for at tusenvis av festivalglade ungdommer koste seg på Union Scene. Et strålende initiativ som vokser år for år i både popularitet og omfang.

Uten de fantastiske frivillige på Elvefestivalen hadde det ikke vært noe festival. Så vi ønsker å takke alle som stilte opp! Maken til fine og flinke folk skal man lete lenge etter.

Til slutt – vi ønsker å takke hele Drammen By for å ha latt oss låne byen nok en gang for å stelle i stand en av Norges aller største byfester. Takk til alle dere som kom! Sammen lagde vi en helg som ingen vil glemme.

Følg med fremover for spennende nyheter ang Elvefestivalen 2018! Få oppdateringer og nyheter på vår Facebook-side eller Instagram.

Vi sees neste år!