Susanne Sundfør til Elvefestivalen!

09.04.2018

Drammen gjør dere klare for sommerens mest magiske konsertopplevelse! Fredag 24. august inntar nemlig Susanne Sundfør Gamle Kirkeplass med sin unike stemmeprakt.

Med smart og elegant pop, toppet med sitt fortryllende piano- og gitarspill seilet hun opp som den store kvinnelige debutanten i pop-Norge i 2007. Sundfør etablerte seg raskt til å bli en av Norges aller beste låtskrivere, artist og produsent.

Per dags dato har hun utgitt seks unike album, og har blant annet samarbeidet med den verdenskjente elekronikaduoen Röyksopp. Sammen har de superlåten ”Running to the sea”,  som toppet alle hitlister som er mulig å toppe da den ble lansert i 2012. Andre populære samarbeid inkluderer på soundtracket bak Tom Cruise-filmen ”Oblivion” med gruppen M83.

Sundførs ferskeste album ”Music For People In Trouble” ble lansert til strålende kritikker i august i fjor, og er omtalt som hennes beste verk så langt i karrieren.

Hun blir ofte sammenlignet med artister som Joni Mitchell og Carole King, har stått på noen av verdens største festivalscener, og kjennetegnes for å ta scenekunst på konserter til et nytt og unikt nivå.

Når en av landets fremste musikere tar turen til Drammen har dere et show som garantert vil ta pusten fra dere i vente.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten – sikre deg din billett til sensommerens mest unike opplevelse her!

PS I morgen kl. 10.00 slipper vi enda en spennende artist, så følg med!