Storslåtte festivalanmeldelser av årets konserter

27.08.2017

Etter to dager med 16 artister og en rekke storslåtte konserter, taler terningkastene for seg selv. Artistene på årets Elvefestival leverte show med sterk suksess både hos publikum og kritikerne!

Nå er en rekke sterke festivalanmeldelser fra Drammens Tidene av blant annet Ary, Sondre Lerche, Åge Aleksandersen & Sambandet, Minor Majority og selvsagt – gårsdagens unike headliner, superstjernen M.I.A. ute.

Kritikerne sa seg enige etter de sterke konsertopplevelsene på årets Elvefestival, og både en sekser og flere femmere ble rullet ut på terningene.

“Beste noensinne! Rett og slett synd på de mange som kom sent denne kvelden og misset denne starten,” ble det skrevet om Minor Majority. “Elvefestivalens braveste booking noensinne, det må være tamilsk-britiske M.I.A.” og “Åge Aleksandersen og Sambandet har aldri vært bedre i Drammen, og sprengte av en hektisk timelang konsert som tok helt av.”

Med et energisk publikum stappfullt av kjærlighet i ryggen ga artistene alt på scenen i helgen, og én ting er sikkert; dette er en helg Drammen vil huske i lang tid fremover.

Tusen takk for at dere ble med og laget tidenes Elvefestival!

Les mer om anmeldelsene her.