Hva skjer i Drammen i januar?

08.01.2018

Selv om januar forbindes med fullpakkede treningssentre og nye sunnere vaner, er det er ingen grunn til at nyttårsforsetter skal sette en demper på stemningen i januar. Under finner du en rekke forslag til ting du kan se og oppleve i Drammen i tiden fremover.

THE AMAZING WANNABEES

Drammens Teater, 13. januar.

Showgruppen The Amazing Wannabees er klare for Drammens Teater med ett unikt show som garantert vil lyse opp mørke januarnetter.

Årets show er en reise gjennom FM-radioens historie, fra 1960 tallet da radioen var midtpunktet i stuen til folk, og frem til dagens moderne musikk. Gruppen består av sangere, komikere, dansere og band. På programmet står et variert utvalg av kjente låter som gjør det umulig å ikke synge med, og med humoristiske innslag fra standup komikere blir dette en helaften du ikke vil gå glipp av.

Les mer her. 

TNT

Union Scene, 13. januar.

TNT er endelig tilbake på Union Scene etter fjorårets utsolgte konsert!

Etter 2017-suksessen “Tell No Tales – 30 års jubileumsturnè” har bandet opptrådd på en rekke festivaler over hele landet, og publikumsfavoritten levde opp til sitt rykte som ett av Skandinavias beste hardrock-band.

Les mer her.

SVANESJØEN

Ballett, Drammens Teater 21. januar kl 19:00 og mandag 22. januar kl 21:00

Endelig er Den Russiske Nasjonalballetten tilbake til Drammens Teater med den berømte klassiske balletten “Svanesjøen”! Denne gang har de med seg solister fra Bolshoi-balletten og muligheten til å oppleve musikk av Tschaikowski. I tillegg er overdådige kostymer, koreografier og strålende dans i verdensklasse, tryllet sammen i et magisk plott.

Den verdensomspennende turnéen har skapt stor suksess over hele verden, mye takket være Russian Nationalballett Moscow sine stjernesolister fra Bolshoi-Balletten. En sjelden mulighet man ikke vil gå glipp av!

Les mer her.

UT PÅ TUR

Drammensmarka

Drammensmarka byr på over 160 km med skiløyper og nå som værgudene har gitt løypene rikelig med snø, er ingen grunn til å ikke spenne på seg skiene og benytte seg av de flotte vinterforholdene. Det er fine dagsturer man kan ta, blant annet til Bragernes, Åssiden, Strømsø/Konnerud eller Knive/Røysjø. Les mer om hvilke turer du kan ta her.