Hva skjer i Drammen i Februar?

12.02.2018

Lurer du på hva som skjer i Drammen denne måneden? De neste ukene er det masse spennende på programmet som du ikke vil gå glipp av! Under finner du et knippe av det Drammen byr på i februar.

Drikk & Strikk

13. februar er det klart for Drikk & Strikk på Papirhuset. Enten du liker å strikke, aldri har strikket før eller vil dele kunnskapen din med andre, denne kvelden har du mulighet til å kombinere håndarbeid og skravling med noe godt i glasset. Det er fri éntre og man er velkommen fra kl. 18:00.

Les mer her.

Frode Alnæs: Min dans med strenger

15. februar er det klar for ”Min dans med strenger” på Drammens Teater – en soloforestilling om Frode Alnæs liv med gitaren! Her blir publikum invitert på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise –av en av Norges beste gitarister.

Forestillingen er full av historier hentet fra eget liv og handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk.

Les mer her.

Hjernen er stjernen – foredrag med Kaja Nordengen

Foredraget “Hjernen er stjernen” innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ. Kaja Nordengen bruker eksempler alle kan relatere seg til, og du får innsikt i alt du ikke vet om den fantastiske hjernen vår. Kl. 19:00 – 21:00 på Drammens Teater.  Les mer her.

Raga Rockers

Elvefestival-favorittene Raga Rockers kommer tilbake til Drammen!

23 februar sparker et av Norges viktigste og mest legendariske band i gang 2018 med vinterturne. Nesten alle konsertene på forrige runde ble utsolgt lenge i forveien, så her bør man kaste seg rundt og sikre seg billett!  Les mer her.

B I N G O på Rekord Bar

28 februar tar bingokongen med seg Reidar Rose fra Reidar Roses Orkester og utfører to runder bingo på Rekord Bar. Det er duket for allsanger, vitser og gjeve premier. Det hele kickstartes klokken 19, men det er lurt å komme tidlig! For bordreservasjon send mail til: rekordbar@gmail.com.