Hva skjer i Drammen?

08.11.2017

Kjenner du på savnet etter Elvefestivalen, god musikk og sommer? Frykt ikke, det er masse som skjer i Drammen i tiden fremover som kan lyse opp selv mørklagte novemberkvelder.

Enten du vil teste ut kombinasjonen av høytlesing og strikking, få deg en god latter på Stand-Up, gjenoppleve magien av The Beatles sin musikk eller lære mer om ølsmaking – nå har vi plukket ut noe av det som skjer de neste ukene!

The Beatlemania 1967

Er du klar for et forrykende show fra Det Beatles? 11. november inntar de Hovedscenen på Drammens Teater med showet “The Beatlemania 1967”. Publikum for muligheten til å gjenoppleve noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk i 1967, og det blir et fartsfylt og fargerikt show med masse energi, entusiasme, musikalitet, humor.

Når: 11. November, Drammens Teater

Leksjoner i øl #9: How to taste beer

Bli med Gummibarens helt egne ølspesialist Kieran White på en reise i ølsmaking. Her lærer du alt det grunnleggende om hvordan du både smaker og evaluerer øl.

Når: 14. November, Gummibaren, Drammen

Stikk&lytt

Drammensbiblioteket inviterer alle til en aften med høytlesing og strikking! Her finner man frem en novelle, et utdrag fra en roman eller kanskje et dikt eller en interessant populærvitenskapelig artikkel. Dette er for deg som elsker håndarbeid og kanskje ikke finner tid til å lese så mye du skulle ønske. Her får du begge deler! Så kom til Drammensbiblioteket, slå deg ned i en god stol og nyt høytlesningen.

Når: 21. November, Møt opp ved hovedscenen i 2.etasje kl 18:00.

 

Dr. Bergland bryter taushetsplikten

Årets Standup-komiker under Komiprisen 2017 Jonas Kinge Bergland kommer til Drammen! Etter suksessen med forestillingen “Dr. Bergland og den alternative medisinen” er Jonas klar med en splitter ny forestilling. Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Forestillingen hadde premiere på Latter våren 2017 og har slått alle salgsrekorder. I Oslo er det lagt ut over 50 forestillinger og solgt over 10.000 billetter. Men nå er det altså Drammen som skal få oppleve en livsforlengende aften og humor.

Når: 24. November, Drammens Teater

For mer info om hva som skjer i Drammen, klikk her.