Postgirobygget til Elvefestivalen

13.04.2018

Drammen, er dere klare for allsang langt over grensen? Når nasjonalskatten Postgirobygget tar turen til Elvefestivalen er det nostalgi, glede og idyll som står på agendaen.

Siden debuten i 1995 har bandet forført oss med norske klassikere du knapt trenger å pugge teksten til. Postgirobygget er selve definisjonen på norsk  sommerstemning, på tvers av generasjoner.

Sammen har Arne Hurlén (vokal og gitar), Nils Petter Time (gitar), Daniel Hovik (tangenter), Per Sarin Madsen (trommer) og Nicolai Hauan (bass) holdt over 1000 konserter, gitt ut 9 album, og solgt rundt 600 000 fysiske eksemplarer. I 2016 feiret bandet 20 års jubileum og de troner tittelen som et av Norges mest populære liveband.

Arne Hurlén og co er blitt allemannseie, og det er helt umulig å ikke la seg rive med når det folkekjære bandet inntar Drammen med en koffert full av minner og sommerlåter.

Fredag 24. august fylles Drammen med berusende ord, sensommersol og kjærlighet, og Postgirobygget skal spille seg inn i både solnedgangen og hjertene våre på Elvefestivalen.