Overnatting under Elvefestivalen

17.07.2017

Enten du kommer utenbysfra, eller rett og slett bare har lyst på en liten ferie i egen by, er det mange overnattingstilbud å velge mellom i Drammen under Elvefestivalen.

I denne guiden har vi samlet en oversikt over alle overnattingsmuligheter du har, slik at du kan få deg en god natts søvn og lade opp til alle de fantastiske musikkopplevelsene som venter deg.  

Comfort Hotel Union Brygge
Grønland 64
3045 Drammen
Telefon 32 21 70 00

Comfort Hotel Union Brygge er Drammens nyeste og mest moderne hotell, og ligger kun en kort spasertur fra Bragernes og Strømsø Torg. Du kommer deg raskt over til Gamle Kirkeplass via Ypsilon-brua – det er maks fem minutter å gå.

Ikke gå glipp av festivalvorset på Comfort Hotel Union Brygge, lørdag 26. august. Da braker det nemlig løs i den fine bakgården til Rockehotellet, og allerede kl. 12:00 går oppvarmingen til kveldens konserter av stabelen!  Les mer her.

Scandic Park Drammen
Gamle Kirkeplass 3
3019 Drammen
Telefon 32 26 36 00

Vårt samarbeidshotell Scandic Park Drammen ligger vegg i vegg med selve konsertarenaen på Gamle Kirkeplass i Drammen. Her bor du der det skjer!

Hotellet har en fin restaurant og bar hvor du kan nyte god mat og drikke samtidig som du får med deg den gode stemningen fra Elvefestivalen.

Selv om fredagsbillettene til VIP-teltet på Gamle Kirkeplass er utsolgt har vi nå gode nyheter til dere som ønsker en helt spesiell fredagskveld på Elvefestivalen!

I samarbeid med Scandic Park lanserer vi nå et splitter nytt VIP-tilbud hvor vi tilbyr en unik pakkepris på festival-buffet og konsertbillett.

Middagen kan inntas i hotellrestauranten fra kl 16-22, og man har egen inngang og utgang rett til konsertområdet. Bord blir automatisk reservert ved kjøp. Kast deg over det gode tilbudet før dette også blir utsolgt!

Globus Hotel
Torgeir Vraas Plass 13, Strømsø torg
3044 Drammen
Telefon 32 89 04 00

Hotellet ligger i den gamle Victoria-gården på Torgeir Vraas Plass i Drammen. Gjesterommene er av meget god standard, og deler resepsjon og frokost med nabohotellet, First Hotel Ambassadeur.

Scandic Ambassadeur Hotel
Strømsø torg 7
3044 Drammen
Telefon 31 01 21 00

Hotellet er helt nyoppusset, og byr på en hyggelig restaurant og fin bar. Rommene er moderne og velutstyrte. Hotellet ligger i sentrum av Drammen, 30 minutter med bil fra Oslo.

Clarion Collection Hotel Tollboden
Tollbugaten 43
3044 Drammen
Telefon 32 80 51 00

Clarion Collection Hotel Tollboden er et hotell sentralt i Drammen. Hotellet ligger kun 5 minutters gange fra togstasjonen, hvor flytoget også går. Hver dag byr de på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Drammen Camping
Buskerudveien 97
3027 Drammen
Telefon 32 82 17 98

For deg som synes det enkle er det beste tilbyr Drammen Camping overnatting med en unik beliggenhet langs elvebredden!

Høvik Overnatting
4. Strøm Terr. 9
3046 Drammen
Telefon: +47 32 89 43 22

Høvik Overnatting ligger i et rolig villastrøk med 5-7 min gange til sentrum. De har gode parkeringsforhold både for store og små kjøretøy.

For dere som ønsker å benytte dere av kollektiv hjem har Brakar ett flott nattbusstilbud over hele Søndre Buskerud under festivalen. Klikk her for mer info om rutene under Elvefestivalen.

Sikre deg dine billetter til Elvefestivalen her