Nytt album fra Janove ute i dag!

10.02.2017

Rockelegenden fra Stavanger har endelig sluppet sitt meget etterlengtede album! Artisten & Marlene er det første soloalbumet fra Janove siden frontmannen i Kaizers Orchestra la opp i 2013. Janove har teamet opp med et solid band som blant annet har navn som Morten Abel og Håkan Hellstrøm på listen over tidligere samarbeid. Albumet byr på 15 låter på norsk, og et helt unikt dypdykk i Janoves spesielle og musikalske tekstunivers.

Gjennom en særegen miks av klassisk, «groovy» rock,  ballader, R&B og pop, tar Janove oss gjennom en fiktiv fortelling om en danseartist som har en barndomsvenninne. De blir ungdomskjærester og senere dansere på hver sin kant av Europa. Til slutt fører skjebnen dem på samme scene. Godordene sitter løst fra kritikerne, og Aftenpostens anmelder skriver “Det lyder rett og slett kult… Nostalgi og nye takter i skjønn forening” og belønner plata med terningkast fem!

Albumslippet er en forsmak på hva du kan vente deg på Gamle Kirkeplass lørdag 26. august. Det er bare å glede seg til en fantastisk opptreden!

Mangler du fortsatt billett til årets festival? Sikre deg billetter til Elvefestivalen 2017 her.

Klikk her for å sjekke ut “Artisten og Marlene” på Spotify.