Frivilligportalen er åpnet!

09.02.2017

Er du en Elvehelt? Nå har vi åpnet for påmelding til å jobbe frivillig på festivalen i august!

For å kunne gjennomføre Elvefestival trengs mange frivillige. Derfor er vi avhengige av deg, en ekte Elvehelt, som vil være med på å lage fest og magi i august! Det er kun mulig å gjennomføre Elvefestivalen takket være hjelp fra alle frivillige. Hver og en bidrar til at festivalen når nye høyder hvert eneste år.

Fordeler som frivillig på Elvefestivalen inkluderer blandt annet:

  • Billetter: For åtte timers arbeid får du ett dagspass, og for 16 timers arbeid får du et fullt festivalpass (noen stillinger kan avvike). Flere av arbeidsoppgavene tilrettelegger også for at du kan jobbe mye i forkant av festivalen og ha helt fri under arrangementet.
  • Bli-kjent-fest uka før festivalen
  • Frivilligfest etter festivalen
  • Funksjonærantrekk
  • Arbeidserfaring og minner for livet!

Flertallet av frivilligoppgavene er tilknyttet konsertarrangementet på Gamle Kirkeplass, men det er også en del oppgaver hvor du kan jobbe på Strømsø Torg, Bragernes Torg, Union Brygge, Byparken og Elvebredden.

Frivillige fra tidligere år har sagt at noe av det morsomste er å være på jobb “når det skjer” – så mange velger for eksempel å jobbe en av arrangementsdagene ene dagen, og ha fri en annen. I tillegg har vi noen helt unike sjeler som velger å dedikere hele uka til å jobbe frivillig!

Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve den store folkefesten i Drammen, både foran og bak fasaden – og få en variert og verdifull erfaring innenfor mange ulike arbeidsområder.

Meld deg som frivillig her!