Madcon til Elvefestivalen!

11.04.2018

En ellevill opptreden er i vente når en av Norges favoritt hiphop-duoer tar turen til Elvefestivalen! Det er festgaranti når Madcon inntar Drammen lørdag 25. august.

Madcon er kjent for å få publikum til å koke over av god stemning, og fra scenekanten leverer de grenseløs energi som må oppleves for å kunne forstås. Med langt over 167 millioner (!) streams på Spotify fortsetter blant annet “Don´t Worry” å spre glede på tvers av landegrenser. For det er nettopp denne usedvanlige evnen til å spre glede gjennom musikken som gjør Madcon unik i norsk musikksammenheng. Det er rett og slett umulig å ikke bli revet med når disse gutta står på scenen!

Siden det store gjennombruddet med superhiten “Beggin’” i 2007, har duoen herjet hitlistene i Europa, solgte seks ganger til platina og vært på alles lepper og i alles ører de siste årene.

Madcon fortsetter suksessen og er for tiden aktuelle med det rykende ferske albumet “Contact Vol. 2”. Dagbladet trillet en femmer, og omtalte utgivelse som “deres beste album til dags dato.”

Det er utvilsomt mye spennende i vente fra superduoen i 2018, og lørdag 25. august er det klart for et helt uforglemmelig show i Drammen!

Sikre deg dine billetter her

PS: I morgen slipper vi enda en spennende artist, så følg med!

Les mer om Madcon her.