M.I.A. klar for Elvefestivalen 2017!

M.I.A. (UK) er klar for Elvefestivalen 2017! Verdensstjernen får æren av å avslutte hele konsertprogrammet lørdag kveld.

– Vi er veldig stolte over å kunne presentere noe av det sterkeste vi har hatt på festivalplakaten. Dette er en populær og viktig internasjonal artist. Dette er tidenes beste artistprogram på Elvefestivalen, jubler festivalsjef Tom Søgård.

Festivalen, som i år arrangeres fra 24. – 27. august, har allerede slagkraftige navn som Kim Larsen & Kjukken, Ina Wroldsen, Raga Rockers og Janove på plakaten. Mange har ventet i spenning på det aller siste navnet på plakaten, og Elvefestivalen sparer ikke på kruttet når siste artist trekkes opp av hatten.

– M.I.A. har over en milliard avspillinger på nett, er blant klodens mest nyskapende innen urban musikk, og den mest betydningsfulle artisten vi har booket i løpet av 21 år. Hun er også et globalt forbilde og har et sosialt engasjement som passer som hånd i hanske med festivalens inkluderende verdier. Det blir en fest uten like når M.I.A. avslutter ballet lørdag kveld, forteller Søgård om artisten med bakgrunn fra Sri Lanka og England. 

– Vi gleder vi oss til en spektakulær opplevelse i nattemørket! konkluderer Tom Søgård.

M.I.A. eksploderte inn på den internasjonale musikkscenen i 2003 og sendte verdensomspennende sjokkbølger av glødende antrekk, revolusjonær politikk og pulserende musikk som kombinerer hardtslående hip-hop-beats med eksotiske lyder fra hele verden. «Paper Planes» er en av de største hitlåtene verden over etter år 2000 og albumet «Kala» fra 2007 kanskje det aller beste i sin sjanger i sitt tiår. Vi gleder oss til en spektakulær opplevelse i nattemørket lørdag 25. august som Drammen aldri har sett maken til!

Foreløpig konsertprogram Elvefestivalen 2017

Fredag 25.08

Kim Larsen & Kjukken (DK)

Ina Wroldsen

Raga Rockers

Minor Majority

Tønes

Daniel Kvammen

Mikhael Paskalev

Jimi Somewhere

Lørdag 26.08

M.I.A. (UK)

Åge Aleksandersen & Sambandet

Janove

OnklP & De Fjerne Slektningene

Sondre Lerche

Ary

Elsa & Emilie

Morgan Olai

Kjøp billetter her